• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapılarınız sarardıysa...

tutkumavi

0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
48
Yer
İzmir
zamanla evdeki iç kapılar özellikle beyaz ve amerikan kapı olanlar malesef sararıyor ve temizligi hiç göstermiyorlar.çamaşır suyu ve amonyaklı sıvılar zamanla daha da sarılaştırıyor.ben rutin kapı temizligini arap sabunuyla yapıyorum.yaptıktan sonra 3 soganı suda haşlıyorum iyice yumuşayana kadar.suyun ılımasını bekliyorum ve bunla kapılarımı siliyorum.kapılarımda sarılıktan eser kalmadı

değişik bir yöntemmiş ilk defa duyuyorum peki sildikten sonra kapılar soğan kokmuyormu birde bunu beyaz eşyaların sararan kısımlarında da denedinizmi?

bende evlerimin pencerelerini beyaz pimapen yaptırıyorum.aklımda olsun.paylaşım için teşekkürler

değişik bir yöntemmiş ilk defa duyuyorum peki sildikten sonra kapılar soğan kokmuyormu birde bunu beyaz eşyaların sararan kısımlarında da denedinizmi?

hiç koklamadım bilmiyorum :1::1::1: beyaz eşyam yok silver renginde eşyalarım.sadece beyaz deri koltugum var onuda arap sabunuyla temizliyorum... bunu sadece iç kapılarımda denedim...

Back