• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıdan kovsak bacadan giren kv kp

Sen hep gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
1.262
1.777
83
Gecenin bu saati olmuş kv derdinden uyuyamıyorum. Eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz geldimi gitmek bilmezler en son geldiklerinde özellikle kv cok ciddi sorunlar yaşadık şahsıma ve aileme karşı hakaretleri dolayısıyla kendisiyle görüşmeme kararı aldım artık gelmiyorlardı eşim fırsat buldukça gidip görüyor hasret gideriyordu kardeşleriyle birlikte( benim gibi diğer diğer çocuklarının eşleriylede sorunlar yaşadı ama en büyük sorun benimle yaşandı) nerden çıktıysa bizlerin yanına gelmeye karar verdiler eşim ve diğer kardeşler usulünce ev üstüne ev olmaz, ziyaretin kısası makbul vs gibi pekçok nutuk çektiler. Bende insan evladı sandım giderler diye umdum onca yaşanan şeye rağmen saygıda kusur etmemeye çalıştım. Bugün giderler yarın giderler derken bende 10 oldu gitmek bilmiyorlar sanırım bu kışı burada geçirecekler öyle bir düşünceleri var ama benim 1 gün daha katlanacak gücüm kalmadı. Kendisi aşırı derecede cahil bir insan bügün kızımın genital bölgesini tutup senin bilmem nereni yerim diyor (bu konu benim kırmızı çizgim ne desem de anlamıyor bayat balık gibi suratıma bakıyor) Gelelim eşim bu konunun neresindeye ben konuştum hayatım size buradan ev tutalım herkesin rahatı için bu daha uygun vs dedim diyor (ama emini bunu da kırılmasınlar diye o kadar yumuşatmıştır ki anlamamışlardır) ee evden kovamam ya seni anlıyorum hakısın (sanki bir sanat eserine bakıp da sanat eserini anlıyor anca boş boş bakıp beni anlıyor icraat yok) vs diyor yani anlayacağınız yine bana benden fayda var ben napayım bana bir akıl verin

Ailenin evine git ve onlar gidene kadar dönme başka yapılacak birsey yok ya da direk şöyle bu sekilde olmaz ev tutun kendinize diye
onlar aman kızım bunlar geçici şeyler giderler aman sabret vs derler. Direkt öyle dersem bu sefer eşimle ciddi sorunlar yaşayacağım geçen geldiklerinde boşanmanın eşiğinden döndük çok ciddi sorunlara sebep oldu tam aştık evliliğimiz düzeldi derken yine başa sarıyoruz sayelerinde

Size birkaç gün misafirliğe mi geldiler yoksa size mi yerleştiler? Eşiniz size burdan ev tutalım demiş ya o yüzden sordum. Geçici olarak geldilerse ev tutmaya gerek yok, size yerleşmek amaçlı geldiyseler de en baştan kabul etmeseydiniz keşke.

Kötü sen olacaksin yine. Esin durumu cözmeli. Misafir gelmisler giderler elbet diye düsünüyorum. Evine gelen misafiri kovmadan kirmadan cözüm bulmaya calisin. Yada bahaneler üretip hic kabul etmeyecektiniz.

aıleler cocukları evlenınce onların bır yuva kurdugunu neden anlamak ıstemez. bu genellıkle erkek tarafının aılesı neden hep sıkıntılıdır ? bu nasıl cozulur bılmıyorum ama ulkemızde bosanma sebeplerının yarısından fazlası erkegın aılesı sebebıyleymıs gecen gun haberde okudum.

ısınız zor allah yardımcınız olsun cahil insanlara laf anlatamazsınız cunku

Evladiniza deger veriyorsaniz- daha fazla genital bölgesinden cinsel tacize ugramamasina adina- toplayin pilinizi pirtinizi alin cocugunuzu annenizin evine gidin. kış bitince dönerim diyin.

bir baba evladinin tacize ugramasina nasil göz yumar ?

Eyyyy. Kaynalar ve kayinpederler şu ogullarinizin peşinden bi düşün ya bi düşün.Kimsede huzur birakmaz boyleleri evinide oturmak yerine huzur bozmaya gelirler oğullarinin evi ya nasilsa.Eşiniz yollasin siz karismayin yok anam babam diyip evde kendi huzurunu bozacak ise siz gidin

Aileniz onlarda kalmanızı kabul etmiyorsa eltileriniz idare edin halinizden anlamazlar mı? 1 hafta - 1 hafta? biliyorum kötü bir fikir ama başka bir şey gelmedi aklıma

Size birkaç gün misafirliğe mi geldiler yoksa size mi yerleştiler? Eşiniz size burdan ev tutalım demiş ya o yüzden sordum. Geçici olarak geldilerse ev tutmaya gerek yok, size yerleşmek amaçlı geldiyseler de en baştan kabul etmeseydiniz keşke.
hayır yerleşme amaclı değil kışı burada geçirme amaçlı geldiler geçen geldiklerinde 4 5 ay kalıp gittiler ve onda da çok ciddi sorunlar yaşandı misafirlik için 10 gün yeterli bence ki diğer çocuklarında da kaldı bir o kadar hala gideyim edeyim yok

Aileniz onlarda kalmanızı kabul etmiyorsa eltileriniz idare edin halinizden anlamazlar mı? 1 hafta - 1 hafta? biliyorum kötü bir fikir ama başka bir şey gelmedi aklıma
onlarda da kaldılar sırayla ama süreç uzayınca insanda sabır kalmıyor tabi 1.5 aydır buradalar, geçen geldiklerinde 4 5 ay kaldılar ve benimle ciddi sorunlar yaşandı şahsıma ve aileme hakaretler etti buna rağmen utanmadan yine gelip kalıyor

Kadin geçen defa ailene varana kadar hakaret etmiş. Boşanma eşiğinden dönmüşünüz ve eşin halen annesini eve getiriyor.

Sana zerre saygisi yok. Diyorsun ya "ben aileme gidersem, eşim ile ciddi problem yaşarim" diye. Ee eşin bunu annesini getirirken niye düşünmüyor? Senin ile sorun yaşayacağinu?

Çünkü ciddi sorun yaşamiyor. Adamlar hakaret etmiş ve sen halen saygidan kusur etmiyorsun. Ya çocuğuna taciz etti ve hiç birşey olmuyor.

Ya hiç değilse evin işlerini yapma. En fazla bir makarna yap. Kadina ev işlerini devret. Yani annenlere gitmezsen bile resti çek.

Ki dediğim gibi sorun kvde değil, eş. Senin mutsuzluğunu zerre önemsemiyor.

Eyyyy. Kaynalar ve kayinpederler şu ogullarinizin peşinden bi düşün ya bi düşün.Kimsede huzur birakmaz boyleleri evinide oturmak yerine huzur bozmaya gelirler oğullarinin evi ya nasilsa.Eşiniz yollasin siz karismayin yok anam babam diyip evde kendi huzurunu bozacak ise siz gidin
Tutup kollarından sokağa atamam ya diyor konuştum ev üstüne ev olmaz ben senin annenle babana öyle mi davranıyorum vs bende dedim ki senin bir düzenin değişmiyor sen onların kirli donlarını yıkamıyorsun susup kalıyor öyle olunca

Gecenin bu saati olmuş kv derdinden uyuyamıyorum. Eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz geldimi gitmek bilmezler en son geldiklerinde özellikle kv cok ciddi sorunlar yaşadık şahsıma ve aileme karşı hakaretleri dolayısıyla kendisiyle görüşmeme kararı aldım artık gelmiyorlardı eşim fırsat buldukça gidip görüyor hasret gideriyordu kardeşleriyle birlikte( benim gibi diğer diğer çocuklarının eşleriylede sorunlar yaşadı ama en büyük sorun benimle yaşandı) nerden çıktıysa bizlerin yanına gelmeye karar verdiler eşim ve diğer kardeşler usulünce ev üstüne ev olmaz, ziyaretin kısası makbul vs gibi pekçok nutuk çektiler. Bende insan evladı sandım giderler diye umdum onca yaşanan şeye rağmen saygıda kusur etmemeye çalıştım. Bugün giderler yarın giderler derken bende 10 oldu gitmek bilmiyorlar sanırım bu kışı burada geçirecekler öyle bir düşünceleri var ama benim 1 gün daha katlanacak gücüm kalmadı. Kendisi aşırı derecede cahil bir insan bügün kızımın genital bölgesini tutup senin bilmem nereni yerim diyor (bu konu benim kırmızı çizgim ne desem de anlamıyor bayat balık gibi suratıma bakıyor) Gelelim eşim bu konunun neresindeye ben konuştum hayatım size buradan ev tutalım herkesin rahatı için bu daha uygun vs dedim diyor (ama emini bunu da kırılmasınlar diye o kadar yumuşatmıştır ki anlamamışlardır) ee evden kovamam ya seni anlıyorum hakısın (sanki bir sanat eserine bakıp da sanat eserini anlıyor anca boş boş bakıp beni anlıyor icraat yok) vs diyor yani anlayacağınız yine bana benden fayda var ben napayım bana bir akıl verin
Pur dikkat konunuzu okuyacagim bakalim ne yazacaklar zira esiniz ayni esim ailesi ayni ailesi.ve birnkac gune ayni sorunu yasayacagim simdiden 2 kilo vermisim

Kadin geçen defa ailene varana kadar hakaret etmiş. Boşanma eşiğinden dönmüşünüz ve eşin halen annesini eve getiriyor.

Sana zerre saygisi yok. Diyorsun ya "ben aileme gidersem, eşim ile ciddi problem yaşarim" diye. Ee eşin bunu annesini getirirken niye düşünmüyor? Senin ile sorun yaşayacağinu?

Çünkü ciddi sorun yaşamiyor. Adamlar hakaret etmiş ve sen halen saygidan kusur etmiyorsun. Ya çocuğuna taciz etti ve hiç birşey olmuyor.

Ya hiç değilse evin işlerini yapma. En fazla bir makarna yap. Kadina ev işlerini devret. Yani annenlere gitmezsen bile resti çek.

Ki dediğim gibi sorun kvde değil, eş. Senin mutsuzluğunu zerre önemsemiyor.
hiçbir şey yapmıyorum doğru düzgün kadını muhattap dahi almıyorum 10 gündür toplasanız 20 satır konuşma geçmemiştir aramızda. Eşim en başta konuştuk kısa kalın gidin diye şimdi ben ne yapayım evden kovamam ya diyor geçmişte yaşananlardan ders çıkarmış.gibiydi ama dün anmladım ki yok öyle bir şey

Back