Kapida odemeli bebek urunleri internet sayfasi onerileriniz?

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb bayanlar yeni dogacak cocuguma emzikten beze kiyafetten oyuncaga biseyler alcam.bildiginiz hangi internet sayfalari var.hem uygun hemde kapida odemesi olsun istiyorum

Evet, tek sorunları geç göndermek. O yüzden mutlaka kapıda ödeme yapın. Boşuna kredi kartı vermeyin :)
Aa oylemi gecmi gonderiyolar.bide cok bildigim markalar yok aziz bebe.motharcare.bg store.panco.idil baby gibi.acaba markalarda buyuk ve bilindik markada benmi bilmiyorumki

Aa oylemi gecmi gonderiyolar.bide cok bildigim markalar yok aziz bebe.motharcare.bg store.panco.idil baby gibi.acaba markalarda buyuk ve bilindik markada benmi bilmiyorumki
Bilindik markalar daha çok morhipoda oluyor, haklısınız. Bu arada mothercare seviyorsanız, ki biz uzunca bir süre nerdeyse herşeyini mothercareden aldık; her ayın 15 inde indirim oluyor mağazalarında. Aklınızda olsun :)

bebegimindunyası07
kapıda odeme ve kalıtelı urun
bı ıkı urun getırttım ben ınstagramda...

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
fatosunbabynestleri hesabini takip ederek babynest ihtiyacinizi giderebilirsiniz... :)

merhaba arkadaşlar. henüz kapıda ödememiz yok fakat ınstagram sayfamız olarak birbirinden güzel bebek ve çocuk ürünleri satışını yapmaktayız. saç bantları şapkalar ilk adım minik ayakkabılar:)) FACEBOOK SAYFAMIZ ... bir göz atınız isterim. yakında internet sayfamızda bitmek üzere inşallah oradan da satışlarımız olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X