kapıda ödeme/ sayfa24de toplu satış hepsi15tl

çantayı ayırın akşam bakcam daha isterseniz konuma bakın takasda yapabiliriz yeniler ekledim

İki adet kıkırdak küpe bu yılın modası bir heves aldim hiç kullanmadim,siyah melek şeklinde olan.kendi kagidinda 10tlye almistim, kar tanesi şeklinde olan da bakir rengi gibi çok zarif.bir model istanbuldan almistim, siyah olani denemek için bir kez kullandım kar tanesi hiç kullanilmadi,
İki. Küpe birlikte 5tl efendim :))

Alışverişinizde istediğiniz bir hediye sizindir=)
atlet s beden, siyah beyaz t shırt m beden , pembe puantıyelı bluz l beden, çantanın sapı koptu onun dısında bır deformasyonu yok sap kısmı yaptırılabilir.

etek m beden fashionfriends 4 tl,mor badi 3 tl, mavi şile bezi tarz bluz3tl, gecelik-pareo bluz olarak kullanılabilecek bluz 2 tl
Fabrika Network ipek elbise 38beden 30 tl

Penti 34 36 beden tayt, bir kez giyildi dar geldiği için satıyorum, fiyat yalnızca 5 tl
Duruşu net görmeniz için pentinin sitesinden foto ekledim

iç giyim ürünler de var s-m bedene uygun ılgılenen arkadaşlara özelden foto gönderirim ,
herkese iyi alışverişler

S beden külotlu çorap bir kez kullanıldı, mini eteklerle sortlarla çok tarz duruyor 3 tl

27beden beyaz kalın keten pantolon ispanyol paca , sayili kullanıldı 7tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…