kapıda ödeme/ sayfa24de toplu satış hepsi15tl

Alıyo rum ayırtırmısın lütfen...ne kadardıı

Tabi ayırdım bile :) o bluz hediye olarak eklemeyi dusundugm bir bluzdu başka begendgnz ürünler olursa ekleyelim olmazsa ücret almadan kargolarim.size yanizca kargo.odeyerek alabilirsnz :)

Gri çiçekli badi var onu begendim canım...Bana persembeye kadar musade eder Misin. ..Ödemeyi persembe yaparım...Şehir dışındayım...Hesap noyu özel den yazarsın:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-taki-ev-ve-mutfak-hepsi-burada.678462/page-6
bu da diğer konum belki beğendiğin olur ekleme yaparız=) ürünü alırken kargo görevlisine ödeme yapabilirsin kesinti olmamış olur =)
bir de çiçekli tshirt ilk sayfadaki mi emin olamadım ilk sayfadakı ise satıldı o ürün
Bir de profilinizde özel mesaj kısmı açılmıyor ozelden yazamadm.siz bana adres bilgilerinizi yazarsaniz sevinirim

Gri çiçekli badi var onu begendim canım...Bana persembeye kadar musade eder Misin. ..Ödemeyi persembe yaparım...Şehir dışındayım...Hesap noyu özel den yazarsın:)

Son düzenleme:
Baska da bulamadım begendiğimi canım....Özel den yazıcam şu an yogun um...yazıcam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…