• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıda Kart

Princess Caroline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
294
364
53
Arkadaşlar kapının arasında sıkışmış kart bulduk. Kartın üstünde bölge servisi yazıyor. İki ay önce de aynı şey olmuştu. Bunlar reklam olsun diye kapıya kendi kartlarını bırakıyor olabilir mi yoksa birisi cidden kapıyı mı zorluyor inatla? Kartın üzerindeki numarayı aradım ama mesai saati dışında olduğu için açmadı kimse. Yarın tekrar arayacağım.

Bizim kapiyada bırakıyorlar reklam amaclı bunlar
Bazen ayakkabıliga bazen yere broşür bazen kapiya sıkıstıriyorlar
Zorlama degildir rahat olun zorlayan insan ele vermez kendini

Arkadaşlar kapının arasında sıkışmış kart bulduk. Kartın üstünde bölge servisi yazıyor. İki ay önce de aynı şey olmuştu. Bunlar reklam olsun diye kapıya kendi kartlarını bırakıyor olabilir mi yoksa birisi cidden kapıyı mı zorluyor inatla? Kartın üzerindeki numarayı aradım ama mesai saati dışında olduğu için açmadı kimse. Yarın tekrar arayacağım.

nerde ise her gün ofis kapımda olur bu kartlardan

hiç böyle düşünmedim

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler içim rahatladı. Kart plastik aslında çok sağlam değil asdadsasdas İlk bulduğumuzda babam kapıyı zorlamışlar falan demişti, ben ihtimal vermemiştim. Ama şimdi ikinci kez olduğunda biraz tırstım. Evde de tekim. Ama evet gereksiz olmuş gerçekten :D

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler içim rahatladı. Kart plastik aslında çok sağlam değil asdadsasdas İlk bulduğumuzda babam kapıyı zorlamışlar falan demişti, ben ihtimal vermemiştim. Ama şimdi ikinci kez olduğunda biraz tırstım. Evde de tekim. Ama evet gereksiz olmuş gerçekten :KK70:
Iste biraz mantıksal yaklaşım herseyin çözümü asdadsasdas.

şimdi hırsız olsa
1) suç aletini bırakmaz çünkü üstünde parmak izi vs olur
2) hırsız neden kartla kapınızı açmaya çalışsın onların bir sürü aletleri var maymuncukları vs yani hırsıza hiçbir kilit dayanmaz, adamların uzmanlık alanı bu :D

hiç zorlama vs olmadan aletleriyle vs açar, girer eve yani.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler içim rahatladı. Kart plastik aslında çok sağlam değil asdadsasdas İlk bulduğumuzda babam kapıyı zorlamışlar falan demişti, ben ihtimal vermemiştim. Ama şimdi ikinci kez olduğunda biraz tırstım. Evde de tekim. Ama evet gereksiz olmuş gerçekten :KK70:
Hergun kapıda bende buluyorum yapistirip gidiyorlar,yok dogalgaz,yok su, internet,kuaför diye uzayıp gidiyor.

Banka kartı alışveriş kartı olsa neyse o zaman hırsızlar yoklamis dersin de onlarda suç aletini bırakmazlar 😃

Back
X