• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapı süsüm

tatlxixrxuxya

NEFESİMSİN
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
5.526
2
156
Antalya

çiçeklerimin saplarını kestim...

deniz makarnasını ikiye kestim...koli bandı ile yapıştırdım...

kalın kurdela ile çevresini doladım..toplu iğne ile tutturdum...

silikon tabancam olmadığı için çiçeklerimi toplu iğne ile tutturdum...

url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
11rmk.jpg
[/url]

Son düzenleme:
Çokkk şık olmuş cnm güle güle kullan

teşekkür ederim...uzun zamandır bu renklerde kapı süsü arıyordum...bulduklarımın fiyatı biraz yüksek olunca kendim denemeye karar verdim...

Cok hos cnm, o halkayi o sekildemi aldin maviyi

teşekkür ederim...mavi kalka bildiğimiz deniz makarnası soside deniyor.. onu ikiye kestim ve koli bandı ile yapıştırdım...hemen yukarıyada açıklamayı yazıyorum...

cnm o halkayı nerden buldun makarna dediğini..nerden aldın çok şık olmuş bende oğlum için yapmak isterim böyle bişey yaa çok kolay hem :34:

cnm o halkayı nerden buldun makarna dediğini..nerden aldın çok şık olmuş bende oğlum için yapmak isterim böyle bişey yaa çok kolay hem :34:

yazın daha kolay bulabilrsin... deniz makarnası sosisi de deniyor onunla yaptım.. bir deniz makarnasından iki tane çıkıyor....deniz kenarındaki tüm bakkallarda tahtakalede ve kırtasiyelerde görüyordum...

çok güzellllllllll yaaaaaaaaaaaaaa gerçekten bravoooooooooooooooooooo:46::46::46:oooooo

Harika olmus, böyle fikirlere bayiliyorum.. El emeginin yeri baska oluyor.. Bende denicem..
Fikir icin tesekkürler... :34:

Çok güzel olmuş bende denemeyi düşündümm şimdi

peki o çiçekleri nasıl yapıştırdınız

yazdınız mı ben mi göremedim

Back
X