kapi susu yaptim..nasıil ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
44
İstanbul
Bugun you tube da seyrederek kapi susu yaptim nasl olmus.. kurdale ile gul yapimini seyrettm ilgimi cekti .. gittim hemen aldim malzemeleri ve yaptim... yorumlariniz lutfen ...:26:.

güzel olmus ellerine emegine saglik,bence daha fazla süsleme böyle hos

çok güzel olmuşş elıne saglık.o güllerı heryerıne gelıcek sekılde olsa nasıl olurdu dıe dusunmedım değıl yanı..ama bölede çok gzll :)

çok güzel olmuşş elıne saglık.o güllerı heryerıne gelıcek sekılde olsa nasıl olurdu dıe dusunmedım değıl yanı..ama bölede çok gzll :)
aslinda sardigim kurdale yetismedi .. alt kisim baska renk bende yaptgim gulleri orada topladm, boylece o kisim gozukmedi

eline sağlık canım çok güzel olmuş.biraz tarif edebilirmisin.belki ben de yaparım:119:

eline sağlık canım çok güzel olmuş.biraz tarif edebilirmisin.belki ben de yaparım:119:

yuzmek icin kullanilan uzun sosis alyorsun ve kesip yuvarlak yapiyorsun bantliyorsun... ustunu kalin kurdale ile kaplyorsun... igne sokuyorsun kaymasn diye... sonra gul yapimi var you tube da onu seyrederek yapyorsun gulleri... ve ignelerle dizayn edyorsun... iste bu kadar.....

çok güzel emeğine sağlık.ayrıca bir şey soracam.saat soruyordun aldınmı?merak ettim

teşekkür ederim canım.en kısa zamanda denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…