Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslnda cok uygun neden gıtmedıgıne sasıyorum
günceldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aslında almayı düşünürüm ben ama cargosuyla 50 küsüre gelicek, gitti gidiyorda kapı süsü, tülü 50 tane lavantalı bebek şekeri sepeti 60-70 civarı, fiyattan dolayı satamadınız sanırım.. hayırlı satışlar.
istanbulda olanlara elden vermek tercihim kargoyla bende uğraşamam. gitti gidiyordan almadım ben ordada söylediğin fiyata varsa linkini verinde ihtiyaçı olanlar yararlansınikisini alana küçük bir indirimim olacak elbette
![]()
kapı süsümüz tülü ile beraber (tül 10 mt) 30 tl.
bebek şekeri sepeti 10 tl.
istanbul av. yakası.
Eki Görüntüle 1204715
Eki Görüntüle 1204717
Eki Görüntüle 1204718
öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. benim oğluşumda 24 ekim doğumlu.Biras indirim yaparsaniz almayi düşünüyorum. Kargo ne kadar tutuyo bu arada kapida ödeme için? Bi zamanlar kilosu 6,5 tl idi kargo suan ne kadar bilginiz varmi? Eger uygun olursa almayi düşünüyorum
öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. benim oğluşumda 24 ekim doğumlu.
ikisi için en son 35 yaparrım ama korgoyu bilemiyorum ne tutar. istanbuldaysanız elden teslim iyi olur
öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. benim oğluşumda 24 ekim doğumlu.
ikisi için en son 35 yaparrım ama korgoyu bilemiyorum ne tutar. istanbuldaysanız elden teslim iyi olur