• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kapı süsü, tülü ve bebek şekeri sepeti (erkek)

hande_71

nefret et, ama acıma...
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
874
247
133
kapı süsümüz tülü ile beraber (tül 10 mt) 30 tl.
bebek şekeri sepeti 10 tl.
istanbul av. yakası.
$Fotoðraf0487.jpg
$Fotoðraf0488.jpg
$Fotoðraf0490.jpg

yeni bebeği olacaklar fiyat karşılaştırması yapın yeniden farkı yok:16:

günceldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aslında almayı düşünürüm ben ama cargosuyla 50 küsüre gelicek, gitti gidiyorda kapı süsü, tülü 50 tane lavantalı bebek şekeri sepeti 60-70 civarı, fiyattan dolayı satamadınız sanırım.. hayırlı satışlar.

aslında almayı düşünürüm ben ama cargosuyla 50 küsüre gelicek, gitti gidiyorda kapı süsü, tülü 50 tane lavantalı bebek şekeri sepeti 60-70 civarı, fiyattan dolayı satamadınız sanırım.. hayırlı satışlar.

istanbulda olanlara elden vermek tercihim kargoyla bende uğraşamam. gitti gidiyordan almadım ben ordada söylediğin fiyata varsa linkini verinde ihtiyaçı olanlar yararlansın :34: ikisini alana küçük bir indirimim olacak elbette :34:

istanbulda olanlara elden vermek tercihim kargoyla bende uğraşamam. gitti gidiyordan almadım ben ordada söylediğin fiyata varsa linkini verinde ihtiyaçı olanlar yararlansın :34: ikisini alana küçük bir indirimim olacak elbette :34:

evet cargosuz olması daha iyi olur.. 2 tane arkadaş özelden yazmış zaten link yolladım onlara..ben kendi adım diyeyim; şekerlerimi kendim yapacam istanbulda olsam alırdım. hayırlı satışlar..

Biras indirim yaparsaniz almayi düşünüyorum. Kargo ne kadar tutuyo bu arada kapida ödeme için? Bi zamanlar kilosu 6,5 tl idi kargo suan ne kadar bilginiz varmi? Eger uygun olursa almayi düşünüyorum
öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. benim oğluşumda 24 ekim doğumlu.
ikisi için en son 35 yaparrım ama korgoyu bilemiyorum ne tutar. istanbuldaysanız elden teslim iyi olur

öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. benim oğluşumda 24 ekim doğumlu.
ikisi için en son 35 yaparrım ama korgoyu bilemiyorum ne tutar. istanbuldaysanız elden teslim iyi olur

Allah sizinkinide bagislasin. Benimkide 23 ekim olacakmis :) istanbulda degilim malesef taa Şanlıurfadayim. 20 tl yapamaz misiniz? Kargoyla birlikte eminim 30u gececektir kapida ödeme ile :cry:

Ayrica ürünlerinizi alabilirsem gerçekten cok mutlu olacagim. Çünkü cok begendim ve biraz sorunli bi hamilelik yasiyorum eşim acisindan. Disari cikip alma ihtimalimde yok. Duygu sömürüsü yaptigim gelmesin akliniza. Ayrica lohusa tacı ve terliginiz. Alt acma minderiniz varmi

canım inan daha bişey yapamam. bende kendi harşlığımla almıştım bunları o zaman. keşke istanbulda olsaydınız elden hiç masrafsız olurdu. üzgünüm bende bunu satıp ikinci el ebeveyn kontrollü bisiklet alacağım oğluma.

satıştalar. yada erkek bebeğe uyumlu renkte ebeveyn kontrollü bisiklet ile takas olur. istanbul avrupa yakası.

Back