Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

kızlar çantam geldi çok ama çok begendim sempatik kıza çok teşekkür ediyorumm :KK16::KK16:

bir sürü hediye koymuş içine cnm bnm yaaa çok ama çok memnunn kaldımmm sağol süper bir alışveriştiii :KK12::KK12:

kızlar çantam geldi çok ama çok begendim sempatik kıza çok teşekkür ediyorumm :KK16::KK16:

bir sürü hediye koymuş içine cnm bnm yaaa çok ama çok memnunn kaldımmm sağol süper bir alışveriştiii :KK12::KK12:

ben teşekkür ederim tatlım beğenmene çok sevindim bencede çok güzel bir alışverişti :KK16::KK16:

Son düzenleme:
$20140119_110810.jpg
Alan arkadaşa hayırlı olsun güle güle kullansın:KK16::KK16::KK9::KK9:

canım konunu takip ediyorum
ancak hangileri satıldı hangileri duruyor ayırt etmek zor
bence sen kalanları bi toparla
birde yeni ürün ekleyecekmisin

canım konunu takip ediyorum
ancak hangileri satıldı hangileri duruyor ayırt etmek zor
bence sen kalanları bi toparla
birde yeni ürün ekleyecekmisin

cnm kırmızı lacivert lacoste çanta mavi ve pembe adidas eşofman üstü ve siyah tigerlerim satıldı onun dışında hepsi duruyor yeni ürünler ekleyeceğim ama bir türlü fırsat bulamadım bencede bir toparlamam lazım ama bir türlü fırsat bulamadımki :KK17::KK17:

Eki Görüntüle 940886 arkadaşlar ayakkabılarım orjinal lescondur 39 numara bn normalde 38 giyerim ama spor ayakkabı bir numara büyük olursa daha iyi olur dediler birde bunu deneyelim dedim gerçekten öyleşmiş çok rahat ettim sadece iç astarı biraz eskidi onun dışında bir çizik dahi yok ayakkabının üstünde 96 TL ye almıştım 40 TL ye satıyorum inanın pişman olmazsınız NOT: TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM YAPILACAKTIR

Eki Görüntüle 941663 yeni ciciler hardal sarısı lacoste çanta

Hanımlar kalan ürünlerimi toparladım. Ürünlerde pazarlık payı vardır. Bilginize sunulur

Eki Görüntüle 940800 bu çanta hem yandan takılıyor hemde sırt çantası olarak kullanılabiliyor
Eki Görüntüle 940801 hasır çanta kotondan alındı etiketi üzerinde hiç kullanılmadı ben 60 tlye almıştım
Eki Görüntüle 940802 ayakkabı sıfırdır hiç kullanılmadı
Eki Görüntüle 940803 bu mor çantamı çok severek kullandım üstü soyulmaya başladı beyaz jelatin şeklinde bu yüzden bu fiyat eğer üşenmeyip soyarsanız alttan çok güzel bir mor renk çıkıyor :)

......................................

X