• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
Ben kırmızı çizgileri çiziyorum arkadaşlar, çizgiyi aşan oyun dışı kalır, söylüyorum, zaten yeterince banlanıyorsunuz, birde bu topikte uymadınız diye banlanmayı göğüsleyecekseniz sizin kararınız, ki Tecrübe aktarıyorum size, diğer topikte, can ciğerler bile birbirine girdi, bakmayın cımbızla kuru kafayla dolandığıma, arada insanlar birbirinle kavga ettiğinde benimde Tadım kaçıyor, cımbızlıysak kalpsiz değiliz.
acılıyor yani ha sen çok yaşa mune abla

Hakaret yoksa mesajda, sadece eleştiri varsa kiblenmesi neden sorun oluyor ki?
Hiçbir sakınca yok, ona da Açıklık getireyim, site kurallarına uyan ama uymadığı düşünülüp bildirilen hiçbir yorum ceza almaz.
Sitenin kurallarına uyan hiçbir yorum ceza almadı, polemiğe meyillenen yazıları bile bazen direkt polemik yoksa ortada topiğe uyarı yaparak frenlemeye çalışıyoruz.

Arkadaslar diyelim benden bahsettiniz. Gerçi kuralları ben biliyorum ama deyin ki bilgece sakin alıntı yapma cevap vereceksen eğer nickimin başına @ işareti koyup etiketle de.. Bence öyle kimse alıntı yapmaz.

Bu topikte anket açılmış, demokrasi diyelim, oy çoğunluğu ne diyorsa onu yapalım, site şartları, kurallarına uyulması kaydıyla.
oy bir tanesin. bak sana pasta bilem yaptımdı
594d2a65b76a48970ef0b8212e1077d2.jpg
mune.

Arkadaslar diyelim benden bahsettiniz. Gerçi kuralları ben biliyorum ama deyin ki bilgece sakin alıntı yapma cevap vereceksen eğer nickimin başına @ işareti koyup etiketle de.. Bence öyle kimse alıntı yapmaz.
Bakın ona bile gerek yok, diyelim biri sizi övgüyle andı, teşekkür beğeni butonuyla olabilir, illede teşekkür edecekseniz özelden yazın, ben öyle yapıyorum arada:-)

Back
X