Kapanmak

Canim agir gelir diye düsünme.. Okulumda acik bi kiz vardi nerdeyse hergün karsilasirdik. Bi gün bi baktim kapanmis cok sasirdim. Burda cogu kisi okulun bitmesini veya evlenim öyle kapanim diyen cok malesef. Sordugumda da banane milletten ben uzun zamandir düsünüyodum zaten, kimse karisamaz demisti. Sen yürekten istedikten sonra hicbir sekilde agir gelmez merak etme [emoji1]

Cok teşekkür ederimm.. bu yazı bana cesaret verdi. :)

Hepinizi yüreklerinden öperim.. Ne kadar güzel duygular bunlar inanın kendi ilk kapanma günlerimi anımsadım... Bes kuruş param yoktu pardesü almak istiyorum alamıyorum:(( tunikti vs di giydik.. Rabbim hemen nasip etmişti sonra hiç unutmam 60tl ydi ilk aldığım pardesü :)) son paramı vermiştim ama ne çok sevmiştim:)) şimdi de pardesü giyeyim ama sıcak malum bi Feracen olsun istiyorum:)) sizlere Rabbim nasip etmiş huzur yolunu göstermiş ne güzel hemen kapanın arkadaşlar yok eşarp alayım vs alayım bekleme sen kapan bak ne hediyeler gelir sana:)) bence sen varya direk ferace giy şimdi sana kapla başla sonra etek ti pardesüdü vs desem çoook masrafa girersin..anladığım kadarıyla sen kaldırılsın kardeşim sen o feraceyi gıy çık bi gez yarabbi ne güzel duyguymuş dersin zaten:))hiç masraf etme :)) bak ben netten bakıyom100tl gibi feraceler var:))

Bazen bende kapanmayı çok istiyorum, ALLAH ım inşaallah bana da bir an önce namazı ve kapanmayı nasip eder.Yapamayacak değiliz ama nefsimize uyup hep erteliyoruz maalesef.

Son düzenleme:
Bende kapalı bir bayanın .kap girenlerin malesefki çünkü uzun şeyler gidince kilolu olduğum için rahat hareket edemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back