Çok kafaya takmak ve aşırı umursamak

dinimizislam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
7
1
1
26
Merhaba lise son sınıf ogrencisiyim. size gore belki büyük bir dert hatta dert bile olmayabilir ama ben 1 aydır huzursuzum kapanali 3 sene oldu 3. senemde ferace giymeye basladim ama 3 senedir tunik pantolon giyen ben lise son sinifta ferace giyicem okuldakiler henuz gormedi bu sene gorcekler ve ben inancimi dogru bir sekilde yasamak istiyorum ama sinifim on yargılı insanlarla dolu ve cok farkli dunyalarin insaniyiz okulumu degismeye çalıştım olmadi bu insanlarla yuzlesmeye hazir degilim ve cok korkuyorum takintiliyim cok kafaya takiyorum lutfen yardim edin!!! boyle bi durumda olan ne yapti tecrübelerini benimle paylasirsa sevinirim

Kapalı değilim ama seni anlayabiliyorum.Belki tesettürün yüzünden seni dışlayacak insanlarla karşılacaksın işte o insanlarla karşılaştığında onlardan kaçarak uzaklaş.İletişim kurma.Onlar dünyadaki en gerikafalı yobaz insanlardır işte.Onlar nasıl açık dolaşabiliyorsa sende tesettürlü olabilirsin.Bu senin en doğal hakkın.Özgürlüğün.İstediğin şekilde bunu kullanabilirsin.Kendine işkence yapma bu düşünceleri kafandan at.Seni tesettürün yüzünden dışlayanlarla zaten arkadaş olma
Sadece mutlu ol kendin ol özgürlüğünü sakın başkasının cümlelerine hapsetme.

Kapalı değilim ama seni anlayabiliyorum.Belki tesettürün yüzünden seni dışlayacak insanlarla karşılacaksın işte o insanlarla karşılaştığında onlardan kaçarak uzaklaş.İletişim kurma.Onlar dünyadaki en gerikafalı yobaz insanlardır işte.Onlar nasıl açık dolaşabiliyorsa sende tesettürlü olabilirsin.Bu senin en doğal hakkın.Özgürlüğün.İstediğin şekilde bunu kullanabilirsin.Kendine işkence yapma bu düşünceleri kafandan at.Seni tesettürün yüzünden dışlayanlarla zaten arkadaş olma
Sadece mutlu ol kendin ol özgürlüğünü sakın başkasının cümlelerine hapsetme.
+1000000000000000

Back
X