Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriKapanmadan Önce Denediğim Bir Gelinlik...
Çelik korseliydi o sıktıkça nefes alamadım bakma öyle muntazam durduğuma nefessiz kalmış halim o sırnaşık şey ama yine de çooook teşekkür ederim canımmmm :1hug:
buna kol yaptır canım çok güzel olursun bu olmasada yine açık bi gelinlik bak kol yaptır bu sitede gördüm kapalı bir kız nişanlığı kiraladı kol yaka diktirdi nefis olmuştu çok beğenmiştim bolero tercih etme kapalı gelinler daha güzel oluyor bence çok güzel olcaksın
buna kol yaptır canım çok güzel olursun bu olmasada yine açık bi gelinlik bak kol yaptır bu sitede gördüm kapalı bir kız nişanlığı kiraladı kol yaka diktirdi nefis olmuştu çok beğenmiştim bolero tercih etme kapalı gelinler daha güzel oluyor bence çok güzel olcaksın
teşekkür ederim canım da ben başka diktiriyorum gelinliğimi hatta yayınladım başka bir konuda... Bu gelinlik biraz tuzlu :roflol: benim diktirceğim daha zarif daha güzel bişey :1hug: