• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kapanmadan Önce Denediğim Bir Gelinlik...

işlemeli filan çok güzel canım göz alıcı duruyo.. fiziğinde güzel zaten süper olmuş üzerine .:nazar:. bende gelinlik bakıyorum harıl harıl delikafadulden

işlemeli filan çok güzel canım göz alıcı duruyo.. fiziğinde güzel zaten süper olmuş üzerine .:nazar:. bende gelinlik bakıyorum harıl harıl delikafadulden

Çelik korseliydi o sıktıkça nefes alamadım bakma öyle muntazam durduğuma nefessiz kalmış halim o sırnaşık şey ama yine de çooook teşekkür ederim canımmmm :1hug:

buna kol yaptır canım çok güzel olursun bu olmasada yine açık bi gelinlik bak kol yaptır bu sitede gördüm kapalı bir kız nişanlığı kiraladı kol yaka diktirdi nefis olmuştu çok beğenmiştim bolero tercih etme kapalı gelinler daha güzel oluyor bence çok güzel olcaksın

buna kol yaptır canım çok güzel olursun bu olmasada yine açık bi gelinlik bak kol yaptır bu sitede gördüm kapalı bir kız nişanlığı kiraladı kol yaka diktirdi nefis olmuştu çok beğenmiştim bolero tercih etme kapalı gelinler daha güzel oluyor bence çok güzel olcaksın

teşekkür ederim canım da ben başka diktiriyorum gelinliğimi hatta yayınladım başka bir konuda... Bu gelinlik biraz tuzlu :roflol: benim diktirceğim daha zarif daha güzel bişey :1hug:

İyi ki bunu almamışsın, çünkü üstündeki parlak kumaş olan yeri pek güzel durmuyor boshayallersmile

Back