• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanma ve Kimlik

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhaba Ablalarım,
Tercihlerimi yapmış ve sonuçlarını bekliyorum.
YGS zamanı sınava girebilmek adına mecburen yeni kimlik almak zorunda kaldım .
Asıl konumuza gelirsek ,
Sene başından beri kapanmak vardı içimde. En iyisi üniversiteye başlamadan önce kapanırım diye düşünmüştüm ama yeni kimliğimde kapalı değilim. Peki bu durum ilerde sorun yaratır mı ?
Fotoğraf değiştirilebilir mi bilmiyorum . Bu konuda sizlere danışmak istedim.

Sınavlarda sorun olmuyor. Kimlik de değiştirebilirsiniz sanırım sorun olmaz

Öncelikle Hayırlısıyla kapanır ve daim ettirirsin inşallah. Bende 3 ay önce kapandım kimlikteki fotoğrafımda yakın zamanda çekildi ve açık ki artık fotoğraflar biyometrik çekiliyor :KK66: açıkcası hiç buna kafa yormadım gereksiz bi düşüncedesin. Sizi mağdur edecek bir kurumla karşı karşıya kalırsan bir bayana saçını açıp gösterirsin,bu kadar basit.insanlar saçlarını boyatınca ne yapıyorlar habire fotoğraf mı güncelleniyor sanki.Ben ki sürekli saç rengimi değiştirirdim bi kere sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
Öncelikle Hayırlısıyla kapanır ve daim ettirirsin inşallah. Bende 3 ay önce kapandım kimlikteki fotoğrafımda yakın zamanda çekildi ve açık ki artık fotoğraflar biyometrik çekiliyor :KK66: açıkcası hiç buna kafa yormadım gereksiz bi düşüncedesin. Sizi mağdur edecek bir kurumla karşı karşıya kalırsan bir bayana saçını açıp gösterirsin,bu kadar basit.insanlar saçlarını boyatınca ne yapıyorlar habire fotoğraf mı güncelleniyor sanki.Ben ki sürekli saç rengimi değiştirirdim bi kere sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim. İnşallah :)

Tekrardan kimliği çıkarmak baya yorucu oluyor maalesef.
Kapalılığı hakkıyla yapmak taraftarıyım şöyle ki o kimlik fotokopin iş yerlerinde insanlarin inceleyeceği gerektiği zaman çıkarıp göstereceğiniz bişey. saçlarınızın resimde görünmesiyle , saçlarınızın açık görünmesi aynı günah bu yüzden dikkatli olmakta da var siz işlemlere başlayın simdiden bi vesikalik cektirerek uzun sürüyor madem

Merhaba Ablalarım,
Tercihlerimi yapmış ve sonuçlarını bekliyorum.
YGS zamanı sınava girebilmek adına mecburen yeni kimlik almak zorunda kaldım .
Asıl konumuza gelirsek ,
Sene başından beri kapanmak vardı içimde. En iyisi üniversiteye başlamadan önce kapanırım diye düşünmüştüm ama yeni kimliğimde kapalı değilim. Peki bu durum ilerde sorun yaratır mı ?
Fotoğraf değiştirilebilir mi bilmiyorum . Bu konuda sizlere danışmak istedim.
olmaz kapalıyım kimliğim açık resim olmadı sorun yani

Sorun olmaz ben de kapalıyım kimliğim de açık resmim var.

Back
X