kapalıydım ama açıldım

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Şimdi nasıl bir tarz belirlesem?

Hadi ya? Du ben de bakayim bi gecede insan ne kadar degisiyomus ogreniyim

Kızlar neden dalga geçip duruyorsunız konularda ne var?sadece fikir almak istedim.arka arkaya konu açmakta ne var?hepsi farklı konular.abartıyorsunuz

psikolojik sağlığın için çevreden çok tepki çekmeyecek bir tarz seçebilirsin ilk etapta.

Kapalıyken açılmak dinle alakalı bir meseledir ve allah ile senin arandadir. Üçüncü kişilere yargılama hakkı düşmez.
Sen nasil tarz belirleyim diye sormussun, millet bu soruya cevap vermek dışında her türlü eleştiriyi yargılamayı yapmış , ne saygılı bi toplumumuz var maşallah(!)

Tarzına gelince, fazla açık olmayan bi tarz belirle bence. Yani öyle mini etekler dekolteler olmasın çok göze batarsin senin için söylüyorum. Eğer zayifsan müsait bi fiziğin varsa, kot pantolon-oduncu gomlekleri kombini yapabilirsin çok güzel duruyor. Ya da klasik ama şık giyinebilirsin. Hala bu konuda yorum bekliyorsan bilgisayara geçtiğimde sana fotoğraf atarım fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…