• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondayken bir şeyleri değiştirmeye ihtiyaç duymak?

Ne istdigine karar vermek icin biraz zaman ver kendine, ben seni görmesem de inaniyorum ki güzelsiin cunku hep guzeller kendilerini begenmezler, sıkma caniniii. Hayat senin.

Çevremde o kadar iyiliğimi istemeyen insan var ki. Mesela avukat bi kuzenim(eğitimli güya) örnek verecek olursam direkt yüzüme mezuna kalırsan çalışmazsın ki sen demişti ki 50 binden bıraktım bu çalışmamın karşılığı da bir bakıma. Ama kendimi çevremden korumak için bi savunma mekanizması geliştirmişim şimdi de onun altında kalıyorum.
Herkese cevap vermek ya da herkese kendimi kanıtlamak zorunda değilsin ki. Başkası için değil kendin için yapacaksın ne yapıyorsan.
Avukat da olsa doktor da olsa vicdan başka şey. Okumak cehalet alır eşeklik Baki kalır demiş atalarımız.
Şu an çevrende iyiliğini isteyen insan olamaması ileride olmayacağı anlamına gelmez. Ben üniversiteden çok harika arkadaşlıklar edindim 15 senedir hala canım ciğerimler. Sonrasında da gerçekten beni düşen arkadaşlar buldum.
Önünde o kadaaaaar uzun bir ömür var ki çeşit çeşit insanla karşılaşacaksın. Senin tek yapacağın kendi hayatının başrolünde olmak

Gerçekten Major depresyonum var. Belki bi şeyleri değiştirmek iyi gelir diye düşünüyorumdur o yüzdendir. Ailem hiç karışmadı örtüneceğim zaman. Ben kendim karar verdim.
Bu kadar büyük anlam yükleme bir şey denedin oldu veya olmadı diye düşün, açılırsan ve pişman olursan tekrar kapanırsın. Gönül hoşluğu içinde kapanmak daha iyidir

Herkese cevap vermek ya da herkese kendimi kanıtlamak zorunda değilsin ki. Başkası için değil kendin için yapacaksın ne yapıyorsan.
Avukat da olsa doktor da olsa vicdan başka şey. Okumak cehalet alır eşeklik Baki kalır demiş atalarımız.
Şu an çevrende iyiliğini isteyen insan olamaması ileride olmayacağı anlamına gelmez. Ben üniversiteden çok harika arkadaşlıklar edindim 15 senedir hala canım ciğerimler. Sonrasında da gerçekten beni düşen arkadaşlar buldum.
Önünde o kadaaaaar uzun bir ömür var ki çeşit çeşit insanla karşılaşacaksın. Senin tek yapacağın kendi hayatının başrolünde olmak
Teşekkür ederim gerçekten❤️

Back