Kapalı teknikle burun ameliyatı yapan doktor önerileri

aysa1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
728
0
116
İstanbul
arkadaşlar benim burnumda ufak bi sorun var burun ucum gayet iyi bi şikayetim yok ama üst tarafımda hafif kemik çıkntısı var küçükken yediğim bir kaç darbeden sonra oldu kbb drum bana amaliyat olmamı söyledi hafif nefes sorunum var çünkü olmuşken oluşan çıkıntıda törpülenir dedi benim sizden ricam bana kapalı teknikle ameliyat yapan ve mümkünse özel sağlık sigortasıda geçen dr lar önermeniz . Bildiğiniz kapalı teknik ameliyat yapan drları lütfen bana bildrin cevaplarınızı bekliorum. herkese sağlıklı günler diliyorum..

özel sağlık sigortası hakkında bilgim yok ama kapalı teknikle ameliyat yapan bildiğim yakup avşar ve barış çakır var.

Teoman Dal - KBB uzmanı
Acıbadem hastanesi başhekimi aynı zamanda.
Bir tanıdğımız oldu ve gayet memnun .

arkadaşlar bu arada ameliyat olanlar özellikle burda sakıncalımı değilmi bilmiyorum mesaj atabilenler kime ameliyat olduğunu ve ne kadara olduğunu bana msj yoluyla yollayabilirlermi kafam çok karışık istanbuldaki arkadaşlar atarlarsa sevinirim ve tabi sağlık sigortasıylada yaptırdıysanız bunuda belirtirseniz daha çok memnun olurum çok soru sordum biliyorum ama affedin beni şimdiden teşekkürler:)

Zuhtu DEMIR'e amelıyat oldum henuz 19.cu gunum kapalı teknıkle yapıyo ıstanbuldada amelıyat yapabılıyo

Zuhtu DEMIR'e amelıyat oldum henuz 19.cu gunum kapalı teknıkle yapıyo ıstanbuldada amelıyat yapabılıyo

mesajını aldım cnm çok teşekkür ederim ilginden dolayı ben msj atamıorum 50 msj olması gerekiommuş :) senin dedğine katılıorum o yüzden bende arama içersindeym herkese soruyorum bakalım arastırmaya devam :)

Özel sigorta hiçbir burun ameliyatında geçmiyor artık ne yazık ki, ben çok araştırdım. Ssk sadece çok ufak bir kısmını karşılıyor.

Özel sigorta hiçbir burun ameliyatında geçmiyor artık ne yazık ki, ben çok araştırdım. Ssk sadece çok ufak bir kısmını karşılıyor.

ben duydum özel sigorta geçen yer ama daha orayla görüşemedim araştırma içindeyim başka yerler varmı diye benim arkadaşımda oldu oda özel sigortasıyla ödedi bir kısmını ama bana biraz onun dru pahalı geldi açıkçası oyüzden o dru pek düşünmedim bakalım artık araştırmaya devam:)

sevgili Lachesis
şuda olabilir diye düşündüm şimdi bir sürü özel sigorta var belki senin sigortanın geçtiği burun ameliyatı yapan dr yoktur çünkü benim özel sigortamın geçtiği yerler biliyorum.. of offf valla sıkıntı içindeyim ya napıcam ne edicem diye bi ara vazgeçiyorum ama olmam gerekiyomus ilerde daha büyük sıkıntı yaparmı diye düşünüyorum kafam çok karışık dr bana olman gerek diyene kdr hiç aklımda böyle birşey yoktu ben küçükken burnuma darbe aldım bir kaç kez ondan sorar bi çıkıntı oluştu sorun bununla ilgiliymiş neyse moralimizi bozmayalım hersey olucağına varır..

Canım benim de geçen seneye kadar karşılıyordu sigortalarım, ben o zamanlar acelesi yok diyordum bu sene gittim. en büyük 2 şirketin özel sigortasına sahibim, bir tanesi estetik girdiği için hiçbirini karşılamam dedi, bir tanesi de çocukken geçirdiğin kaza diye hiçbirini karşılamam dedi. Yoksa hastanelerin, doktorların çoğunda özel sigorta geçiyor, ama özel sigorta karşılamayı reddediyor. Sadece deviasyon ameliyatı ol burnundaki estetik problem çok büyük değilse, o zaman karşılayan sigortalar var. Sigortanı ara konuş ilk önce canım, ondan sonra ne yapacağına karar verirsin.

anladım cnm işte değim gibi benim konsutugm merkezde o yönde bir sorun yok yapıyorlar ameliyatı ben biraz beklemk istedim şimdide kafama yattı drda salı gecekmiş arayıp tam bilgi alacağım inşallah..verdiğin bilgiler için teşekkürler cnm..

Rica ederim canım, inşallah çok iyi geçer ameliyatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…