Zuhtu DEMIR'e amelıyat oldum henuz 19.cu gunum kapalı teknıkle yapıyo ıstanbuldada amelıyat yapabılıyo
Zuhtu DEMIR'e amelıyat oldum henuz 19.cu gunum kapalı teknıkle yapıyo ıstanbuldada amelıyat yapabılıyo
arkadaşlar benim burnumda ufak bi sorun var burun ucum gayet iyi bi şikayetim yok ama üst tarafımda hafif kemik çıkntısı var küçükken yediğim bir kaç darbeden sonra oldu kbb drum bana amaliyat olmamı söyledi hafif nefes sorunum var çünkü olmuşken oluşan çıkıntıda törpülenir dedi benim sizden ricam bana kapalı teknikle ameliyat yapan ve mümkünse özel sağlık sigortasıda geçen dr lar önermeniz . Bildiğiniz kapalı teknik ameliyat yapan drları lütfen bana bildrin cevaplarınızı bekliorum. herkese sağlıklı günler diliyorum..
Özel sigorta hiçbir burun ameliyatında geçmiyor artık ne yazık ki, ben çok araştırdım. Ssk sadece çok ufak bir kısmını karşılıyor.
sevgili Lachesis
şuda olabilir diye düşündüm şimdi bir sürü özel sigorta var belki senin sigortanın geçtiği burun ameliyatı yapan dr yoktur çünkü benim özel sigortamın geçtiği yerler biliyorum.. of offf valla sıkıntı içindeyim ya napıcam ne edicem diye bi ara vazgeçiyorum ama olmam gerekiyomus ilerde daha büyük sıkıntı yaparmı diye düşünüyorum kafam çok karışık dr bana olman gerek diyene kdr hiç aklımda böyle birşey yoktu ben küçükken burnuma darbe aldım bir kaç kez ondan sorar bi çıkıntı oluştu sorun bununla ilgiliymiş neyse moralimizi bozmayalım hersey olucağına varır..
Canım benim de geçen seneye kadar karşılıyordu sigortalarım, ben o zamanlar acelesi yok diyordum bu sene gittim. en büyük 2 şirketin özel sigortasına sahibim, bir tanesi estetik girdiği için hiçbirini karşılamam dedi, bir tanesi de çocukken geçirdiğin kaza diye hiçbirini karşılamam dedi. Yoksa hastanelerin, doktorların çoğunda özel sigorta geçiyor, ama özel sigorta karşılamayı reddediyor. Sadece deviasyon ameliyatı ol burnundaki estetik problem çok büyük değilse, o zaman karşılayan sigortalar var. Sigortanı ara konuş ilk önce canım, ondan sonra ne yapacağına karar verirsin.
anladım cnm işte değim gibi benim konsutugm merkezde o yönde bir sorun yok yapıyorlar ameliyatı ben biraz beklemk istedim şimdide kafama yattı drda salı gecekmiş arayıp tam bilgi alacağım inşallah..verdiğin bilgiler için teşekkürler cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?