bianco Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 250 0 96 Ankara 16 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bianco #1 Arkadaşlar, kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda burun delikleri küçültülüyor mu? Bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Konuşalım .
Arkadaşlar, kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda burun delikleri küçültülüyor mu? Bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Konuşalım .
bianco Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 250 0 96 Ankara 17 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bianco #2 cevaplarınızı bekliyorum kızlar .
I ileriyagmur Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 40 0 36 Sakarya 25 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bianco #3 bianco .!.: Arkadaşlar, kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda burun delikleri küçültülüyor mu? Bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Konuşalım . Genişletmek için tıkla... bi kaç doktorla ön görüşme yapabilirsin şuan bende tam bilmiyorum am iki teknikte de eğer gerkiyosan doktor muhakkak küçültecektir
bianco .!.: Arkadaşlar, kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda burun delikleri küçültülüyor mu? Bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Konuşalım . Genişletmek için tıkla... bi kaç doktorla ön görüşme yapabilirsin şuan bende tam bilmiyorum am iki teknikte de eğer gerkiyosan doktor muhakkak küçültecektir
ank32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2009 1.796 34 158 26 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bianco #4 bianco .!.: Arkadaşlar, kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda burun delikleri küçültülüyor mu? Bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Konuşalım . Genişletmek için tıkla... ben sana cevap vereyim canım cünki ben kapalı teknikle ameliyat oldum..tabiyki burun delikleri içten kesiyle küçültülüyor ve hiç izde kalmıyor açık ameliyata göre kapalı teknik daha iyi iyileşmesi acısından
bianco .!.: Arkadaşlar, kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda burun delikleri küçültülüyor mu? Bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Konuşalım . Genişletmek için tıkla... ben sana cevap vereyim canım cünki ben kapalı teknikle ameliyat oldum..tabiyki burun delikleri içten kesiyle küçültülüyor ve hiç izde kalmıyor açık ameliyata göre kapalı teknik daha iyi iyileşmesi acısından
Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 12 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bianco #5 bianco .!.: Arkadaşlar, kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda burun delikleri küçültülüyor mu? Bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Konuşalım . Genişletmek için tıkla... Ben de bunu çokkkkkkkk merak ediyorum .
bianco .!.: Arkadaşlar, kapalı teknikle yapılan ameliyatlarda burun delikleri küçültülüyor mu? Bu konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Konuşalım . Genişletmek için tıkla... Ben de bunu çokkkkkkkk merak ediyorum .