kapalı safra kesesi ameliyatı olan var mı ?

teşekkür 3derim çok açıklayıcı olmuş
bu dren denilen ürküttü biraz ameliyattan ne zaman sonra çıkarılıyor ve çıkarılırken çok ağrı oluyor mu ? karaciğer enzimleri düşmüş bugün gün vericek doktor bakalım , kızımı da kaldıramıcam ama yeterki sağlıkla kavuşalım önemli olan o.narkoz dan hemen ayıldınız mı ?

Dren acitmiyor cikrirkende hafif cekince cikarmislardi. Bir gun yatiliyor hastahanede taburcu olacagini soylediklerinde gelip cikartiyorlar hemen. Ben narkozdan cabuk ayildim. Ama tamamen kendine gelmen icin bekleme salonunda bekletiyorlar biraz. O zaman agri oluyor ilk etapta ama korktugun kadar degil. Kendini korkutma bence zor bir ameliyat degil. Sezeryanin yaninda devede kulak bence

Sağol canım dün gittim değerler düşmüş yalnız şekerim açlık 117 doktor gizli şeker olabilir bi dahiliyeye görün haftaya ben yokum ondan sonraki hafta ameliyat yapalım dedi şimdilik kaldı ayın 22 sine bakalım , sezaryen dan sonra 1 gün yatmadım çocuğuma nasıl bakcam diye eşim bile sen çok güçlüsün bu ameliyat ne ki sezeryanın yanında diyor haklısın ..hayırlısı ile başarılı geçer inşallah

Ben 19 yaşımda oldum bu ameliyatı öncesi yaşadığım sıkıntının onda birini bile yaşamadım ameliyat sonrası iki günde iyileştim çok kolay ve ağrısız geçti umarım sizin de öyle olur geçmiş olsun .. ameliyat öncesi yaşadığım ağrılar sıkıntılar çok kötüydü ama inanın yerlerde süründüğümü bilirim..

2 gün 3 günde şunu yaptım bunu yaptım diyenlere şaşıyorum.
Sezeryan yaşadınız ve alışıktınız herhalde. Dikişli karına...

Ben iki haftada iyilestim.

Merhaba
Tesadufen mesajınızı gördum de. Umarım görur ve yanıtlarsınız. Bende suan hamıleyım ve polip bulundu safra kesemde. Sizin nasıl oldu durum? Aldırdınız mı acaba?

Merhaba
Tesadufen mesajınızı gördum de. Umarım görur ve yanıtlarsınız. Bende suan hamıleyım ve polip bulundu safra kesemde. Sizin nasıl oldu durum? Aldırdınız mı acaba?
Ben yeni oldum 8 gun oldu bebegim kucagimda cok sukur 2 evladima da bakiorum.ailemin yanindayim..

Polip icin ameliyat olmak ne kdr mantikli bilemedim.ben pankreatit gecirdim tas deligi tikadi o yuzden oldum..hayati tehlike arz ediodu..sonucta cok deli agriniz yoksa ve tas yoksa ameliyati dusunmeyin en nihayetinde her organgerekli...olduktan sonra yasakli listesi baya kabarik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…