kapalı safra kesesi ameliyatı olan var mı ?

Konu sahibi hangi sikayetlerle gittiniz ?
Bir arkadasım da bu durumdan muzdarip.
Belirtiler ayni mi diye merak ediyoruz.

Geçmisler olsun insallh cabucak toparlaman dileğiyle.
teşekkür ederim
şiddetli göğüs altı bıçak saplanması sırt ağrısı yağlı yemeklerden sonra özellikle oluyor acillik edecek derecede birde bulantı kusma

bende kiloluyum inş öyle bişey olmaz ya boyu. 1.72 kilom 103

Bu ameliyati 18 yasindayken oldum. Hayatım bu safra kesesindeki taş yüzünden kabusa dönmüştü. 38 beden giyinirkken,0 neden olmuştum. Her yediğini kusmak berbat birşeydi. Ama ameliyat korktuğum gibi olmadi. Kolay bir ameliyat. Amma sonrası önemli. Bizim safra kesemiz alindigi için çok çabuk acikiyoruz,çabuk eritiyoruz. Ama bu ameliyat sonrası felaket kilo alan insanlar var. Bende az kilo almadım hani. Yani her acıkdığında yemeyeceksin. Biraz boğazı tutmak gerekiyor. Araştır biraz anlarsın söylemek istediğimi

peki sonda falan takıyolar mı ? narkoz dan kaç saatte uyandınız anlatırmısınız biraz
Ameliyathaneye girdim narkozu aldım bitti.Narkozdan 1 saat içinde uyandım.Uyandığımda karnımda sağlam bir ağrı vardı aslında ağrıdan ziyade karnımın içine acı biber dökmüş gibi yanma vardı.İlk gün hastanedeydim ağrı kesiciler işe yaradı ikinci gün eve geçtim o günde ağrım devam etti 3.gün gayet normale döndüm.1 hafta sonundad hiç ameliyat olmamış gibiydim.Ameliyat sonrası yediklerine dikkat etmelisin.6 ay yumurta yok bulgur yok

teşekkür ederim
şiddetli göğüs altı bıçak saplanması sırt ağrısı yağlı yemeklerden sonra özellikle oluyor acillik edecek derecede birde bulantı kusma
Ameliyat sonrası ağrı ameliyat öncesindeki ağrının yanında hiç kalır.Öyle bir ağrı çekiyordumki öleyim diyodum o derece

Herkesin derdi ayrı benim de korkum bu ameliyat kapalı olacakmış ama bebeğim de 8 aylık bakıma muhtaç hemen toparlarmıyım kendimi bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa seviniirm
Ben geçen yıl olmuştum bir gece hastanede kalıp çıktım. 3. Gün mutfak dolaplarını siliyordum. Sadece ilk bi kaç gün gülerken öksürürken hafif ağrılar oldu ama genel olarak kolay bir ameliyat. Geçmiş olsun

inş kolay şekilde atlatırım bende canım

Tasin buyuklugu onemli ,eger cok buyuk degilse kapali iyi ,annem oldu tasin biri pinpon topu kadar vardi ,kapali cikmazmis ,
Safra kesesi ameliyatinin apandisitten farki yok,
Gecmis olsun ,

Ben oldum dolaşabilirsun rahat hareket edebilirsin birine ihtiyaç duymuyorsun ağrı sızıda olmadı bende Sadece dikişler alınırken acıdı biraz

Ben oldum dolaşabilirsun rahat hareket edebilirsin birine ihtiyaç duymuyorsun ağrı sızıda olmadı bende Sadece dikişler alınırken acıdı biraz
yapıştırma oluyor galiba sezaryen da olduğu gibi

kızlar teşekkür ederim hepinize
karaciğer enzinlerim yüksek yarın düştü mi diye kan vericem eğer istenilen düşüklüğe geldi ise ameliyat tarihi vericek doktor hayırlısı ile olur bende yaşantıma geri dönerim
şimdi hep aklıma geliyor sonuçta ameliyat bi yanımda mutlu bir yanım sıkılıyor

Bende 2 ay once oldum korkacak hic bir sey yok. Iki gun sonra ne agri nede bir sey hissetmiyorsun. En kisa zamanda olur kurtulursun insallah. Emin ol ameliyattan sonra cektigin agri suan cektigin agrinin yaninda hic. Agri kesici ve antibiyotik veriyorlar zaten sonda falan takmiyorlar. Ama karninda kucuk bir delikten dren takili olarak cikiyorsun ameliyattan ona dikkat et icindeki kanamayi disari atmani sagliyor. O hortumun cikmamasina dikkat et. Ve bir hafta agir bir sey kaldirma. Ne de olsa ameliyat gecirmis olacaksin. Saglikli gunler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…