- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
teşekkür ederimKonu sahibi hangi sikayetlerle gittiniz ?
Bir arkadasım da bu durumdan muzdarip.
Belirtiler ayni mi diye merak ediyoruz.
Geçmisler olsun insallh cabucak toparlaman dileğiyle.
bebiş de gelmek üzere ay çok heyecanlı geçen sene bende aynı heyacnlardaydımrahat olun be 9 sene once oldum 2 gun sora çarşı pazar geziyodum
bende kiloluyum inş öyle bişey olmaz ya boyu. 1.72 kilom 103Seni korkutmak istemem, babam kapalı diye girdi gerçi kiloluydu açığa döndüler. Senin öyle bir problemin yoksa sıkıntı olmaz. Doktorunla kapalıdan-açığa dönme olayını konus istersen.. Babam açık olmasına rağmen 1 haftada ayağa kaldı, işlerinin başına döndü, çünkü o bir işkolik!
Ameliyathaneye girdim narkozu aldım bitti.Narkozdan 1 saat içinde uyandım.Uyandığımda karnımda sağlam bir ağrı vardı aslında ağrıdan ziyade karnımın içine acı biber dökmüş gibi yanma vardı.İlk gün hastanedeydim ağrı kesiciler işe yaradı ikinci gün eve geçtim o günde ağrım devam etti 3.gün gayet normale döndüm.1 hafta sonundad hiç ameliyat olmamış gibiydim.Ameliyat sonrası yediklerine dikkat etmelisin.6 ay yumurta yok bulgur yokpeki sonda falan takıyolar mı ? narkoz dan kaç saatte uyandınız anlatırmısınız biraz
Ameliyat sonrası ağrı ameliyat öncesindeki ağrının yanında hiç kalır.Öyle bir ağrı çekiyordumki öleyim diyodum o dereceteşekkür ederim
şiddetli göğüs altı bıçak saplanması sırt ağrısı yağlı yemeklerden sonra özellikle oluyor acillik edecek derecede birde bulantı kusma
Ben geçen yıl olmuştum bir gece hastanede kalıp çıktım. 3. Gün mutfak dolaplarını siliyordum. Sadece ilk bi kaç gün gülerken öksürürken hafif ağrılar oldu ama genel olarak kolay bir ameliyat. Geçmiş olsunHerkesin derdi ayrı benim de korkum bu ameliyat kapalı olacakmış ama bebeğim de 8 aylık bakıma muhtaç hemen toparlarmıyım kendimi bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa seviniirm
inş kolay şekilde atlatırım bende canımAmeliyathaneye girdim narkozu aldım bitti.Narkozdan 1 saat içinde uyandım.Uyandığımda karnımda sağlam bir ağrı vardı aslında ağrıdan ziyade karnımın içine acı biber dökmüş gibi yanma vardı.İlk gün hastanedeydim ağrı kesiciler işe yaradı ikinci gün eve geçtim o günde ağrım devam etti 3.gün gayet normale döndüm.1 hafta sonundad hiç ameliyat olmamış gibiydim.Ameliyat sonrası yediklerine dikkat etmelisin.6 ay yumurta yok bulgur yok
sağolun 5mm evet çok sayıdaTasin buyuklugu onemli ,eger cok buyuk degilse kapali iyi ,annem oldu tasin biri pinpon topu kadar vardi ,kapali cikmazmis ,
Safra kesesi ameliyatinin apandisitten farki yok,
Gecmis olsun ,
5 mm bisi degil ,annemin tasin capi 3 cm kadardi ,sağolun 5mm evet çok sayıda
Konu sahibinin olacağı ameliyatın "daha kolay" geçeceğini anlatabilmek için seçtiğiniz yol çok ilginç
Ben oldum dolaşabilirsun rahat hareket edebilirsin birine ihtiyaç duymuyorsun ağrı sızıda olmadı bende Sadece dikişler alınırken acıdı biraz
yapıştırma oluyor galiba sezaryen da olduğu gibiBen oldum dolaşabilirsun rahat hareket edebilirsin birine ihtiyaç duymuyorsun ağrı sızıda olmadı bende Sadece dikişler alınırken acıdı biraz
amin inş ameliyat olamıyorum karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor doktor düşmeden yapamam ameliyatı dedi onu bekliyoruz malesef5 mm bisi degil ,annemin tasin capi 3 cm kadardi ,
Bir nefeste sihhatinize kavusun ,tekrar gecmis olsun
Üç dört tane minik kesik tıyolar her birine bir dikiş benim öle olduyapıştırma oluyor galiba sezaryen da olduğu gibi
Bende 2 ay once oldum korkacak hic bir sey yok. Iki gun sonra ne agri nede bir sey hissetmiyorsun. En kisa zamanda olur kurtulursun insallah. Emin ol ameliyattan sonra cektigin agri suan cektigin agrinin yaninda hic. Agri kesici ve antibiyotik veriyorlar zaten sonda falan takmiyorlar. Ama karninda kucuk bir delikten dren takili olarak cikiyorsun ameliyattan ona dikkat et icindeki kanamayi disari atmani sagliyor. O hortumun cikmamasina dikkat et. Ve bir hafta agir bir sey kaldirma. Ne de olsa ameliyat gecirmis olacaksin. Saglikli gunler dilerim.kızlar teşekkür ederim hepinize
karaciğer enzinlerim yüksek yarın düştü mi diye kan vericem eğer istenilen düşüklüğe geldi ise ameliyat tarihi vericek doktor hayırlısı ile olur bende yaşantıma geri dönerim
şimdi hep aklıma geliyor sonuçta ameliyat bi yanımda mutlu bir yanım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?