kapalı safra kesesi ameliyatı olan var mı ?

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
39
Herkesin derdi ayrı benim de korkum bu ameliyat kapalı olacakmış ama bebeğim de 8 aylık bakıma muhtaç hemen toparlarmıyım kendimi bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa seviniirm

Amcam iki gün önce kapalı safra kesesi ameliyatı oldu. Taş vardı bir sürü. Bir günde kalktı ayağa. Ağrısı vardı ama doktor ertesi gün taburcu etti ama amcam dinlenmek istedi biraz daha. Yani gördüğüm kadarıyla kolay bir ameliyat. Gecmiş olsun Size de..

Dedem safra yolu tumoru oldugu icin ameliyata girmisti.Bi kac yil yasadi ameliyattan sonra ama kaybettik iste yine
Hic korkma seninki kolay.Gecmis olsun.

Benim de hamilelikle birlikte safra kesemde polip oluşmuş. Takip edilecekmiş eğer büyürse Doğumdan sonra ameliyatla alınacakmış.

Konudan bahsedince arkadaşımın da aynı şeyi yaşadığını öğrendim. Doğumdan sonra ameliyat olmuş. Bir sorun yaşamamış.

Komplikasyon gelişmezse kolay atlatılan bir ameliyat. Açığına göre, kapalısının ağrı sorunu, iyileşme süreci falan daha iyi. Korkulacak bir şey değil. Ameliyat olduğun gün ayağa kalkıyorsun zaten. Ağrı kesiciler düzgün alındığında işine gücüne de bakabilir insan kısa sürede.

Bende tedirginim çok şükür annem var kızıma bakacak ama hemen toparlanırmıyım nasıl geçer ameliyat diye düşünmeden edemiyorum

inşallah öyle bir durum olmaz ya

Dedem safra yolu tumoru oldugu icin ameliyata girmisti.Bi kac yil yasadi ameliyattan sonra ama kaybettik iste yine
Hic korkma seninki kolay.Gecmis olsun.

Konu sahibinin olacağı ameliyatın "daha kolay" geçeceğini anlatabilmek için seçtiğiniz yol çok ilginç

Konu sahibinin olacağı ameliyatın "daha kolay" geçeceğini anlatabilmek için seçtiğiniz yol çok ilginç
Konu safra kesesi ameliyati olunca, dedemi de safra yolu kanserinden kaybedince aklima geldi, acimi paylastim.Konu sahibinin kanserle bi ilgisi yok o yuzden moral bozacak bi yorum degil.Durumlari tamamen farkli.Sizin de ni basin sagolsun demek yerine su emojiyle yorumunuzu senlendirmeniz bence daha ilginc.

Seni korkutmak istemem, babam kapalı diye girdi gerçi kiloluydu açığa döndüler. Senin öyle bir problemin yoksa sıkıntı olmaz. Doktorunla kapalıdan-açığa dönme olayını konus istersen.. Babam açık olmasına rağmen 1 haftada ayağa kaldı, işlerinin başına döndü, çünkü o bir işkolik!

babam oldu, 1 gece yattı ertesi gün ayaktaydı hiç dinlenme gereksinimi bile duymadı, üstelik babam diyabet hastası minicik yarası bile çoook geç iyileşiyor.

Kapalı da olsa sonuçta ameliyat. Evet bir günde ayağa kalkarsınız belki ama o da tuvalete gidip gelmek için size kalkmada yatmada biri yardım ediyorsa onun dışında hep yatacaksınız. Beş günden sonra biraz daha rahat hareket etmeye başlarsınız. Günlük işlerinizi rahatlıkla yapmanız da 10-15 günü bulur. İki yakınım oldu bu ameliyatı evet bir açık ameliyat kadar zor değil ama ne yaşayacağınızı da bilin. Yine de korkulacak bir şey değil. Şimdiden geçmiş olsun.

Korkma ben oldum ilk bir kaç gün ağrın oluyor laparoskopi ile yapıyorlar çok zor değil
safra kesesi ağrısı bence en zor olanı ameliyattan korkma

Konu sahibi hangi sikayetlerle gittiniz ?
Bir arkadasım da bu durumdan muzdarip.
Belirtiler ayni mi diye merak ediyoruz.

Geçmisler olsun insallh cabucak toparlaman dileğiyle.

Herkesin derdi ayrı benim de korkum bu ameliyat kapalı olacakmış ama bebeğim de 8 aylık bakıma muhtaç hemen toparlarmıyım kendimi bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa seviniirm
Korkmayın annem olmuştu olduğu gün ayağa kalktı bol dinlenirseniz hiç sıkıntı olmaz biraz ağrınız olur sadece o da geçer zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…