- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Herkesin derdi ayrı benim de korkum bu ameliyat kapalı olacakmış ama bebeğim de 8 aylık bakıma muhtaç hemen toparlarmıyım kendimi bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa seviniirm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komplikasyon gelişmezse kolay atlatılan bir ameliyat. Açığına göre, kapalısının ağrı sorunu, iyileşme süreci falan daha iyi. Korkulacak bir şey değil. Ameliyat olduğun gün ayağa kalkıyorsun zaten. Ağrı kesiciler düzgün alındığında işine gücüne de bakabilir insan kısa sürede.
Komplikasyon gelişmezse kolay atlatılan bir ameliyat. Açığına göre, kapalısının ağrı sorunu, iyileşme süreci falan daha iyi. Korkulacak bir şey değil. Ameliyat olduğun gün ayağa kalkıyorsun zaten. Ağrı kesiciler düzgün alındığında işine gücüne de bakabilir insan kısa sürede.
inşallah öyle bir durum olmaz yaKomplikasyon gelişmezse kolay atlatılan bir ameliyat. Açığına göre, kapalısının ağrı sorunu, iyileşme süreci falan daha iyi. Korkulacak bir şey değil. Ameliyat olduğun gün ayağa kalkıyorsun zaten. Ağrı kesiciler düzgün alındığında işine gücüne de bakabilir insan kısa sürede.
Dedem safra yolu tumoru oldugu icin ameliyata girmisti.Bi kac yil yasadi ameliyattan sonra ama kaybettik iste yine
Hic korkma seninki kolay.Gecmis olsun.
Büyük ihtimalle olmaz.inşallah öyle bir durum olmaz ya
Konu safra kesesi ameliyati olunca, dedemi de safra yolu kanserinden kaybedince aklima geldi, acimi paylastim.Konu sahibinin kanserle bi ilgisi yok o yuzden moral bozacak bi yorum degil.Durumlari tamamen farkli.Sizin de ni basin sagolsun demek yerine su emojiyle yorumunuzu senlendirmeniz bence daha ilginc.Konu sahibinin olacağı ameliyatın "daha kolay" geçeceğini anlatabilmek için seçtiğiniz yol çok ilginç
Korkmayın annem olmuştu olduğu gün ayağa kalktı bol dinlenirseniz hiç sıkıntı olmaz biraz ağrınız olur sadece o da geçer zamanlaHerkesin derdi ayrı benim de korkum bu ameliyat kapalı olacakmış ama bebeğim de 8 aylık bakıma muhtaç hemen toparlarmıyım kendimi bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa seviniirm
peki sonda falan takıyolar mı ? narkoz dan kaç saatte uyandınız anlatırmısınız birazKorkma ben oldum ilk bir kaç gün ağrın oluyor laparoskopi ile yapıyorlar çok zor değil
safra kesesi ağrısı bence en zor olanı ameliyattan korkma