Çok teşekkür ederim <3 Motive oldum sayenizde :) Özellikle babam kıpır kıpırım diye bana çok kızıyorBen de oldum 4 yil önce.
Bana doktorum kesinlikle hasta yatagi yapip yatmamami hareketli olmami söyledi.
2 gece hastanede yattim. Çıktığım gün çarşıya vs gittim bandajlarimlaAğrım pek olmadi.
Bandajlari açtığımda dikisler siyah ip seklindeydi. Ama cok minimal kesikler dediğiniz gibi. 1 hafta sonunda dikişler alındı.
Ben herhangi bir krem vs kullanmadim. Göğüs altindaki bir nebze daha buyuk olan kesinin izi beyaz gibi görünüyor. Diğerlerinin yeri belli degil.
Ben alakali mi bilmiyorum ama ameliyati olmadan once hep kabızlık yaşıyordum. Safra taşları belirti vermeden sıkıntı yasamamak için aldırdım. Sonrasında bir daha kabızlık yaşamadım.
Vücutta bir degisimim yok
Çok geçmiş olsun.
Çok çok teşekkür ederim öneriniz için <3 İlk kez duydum ve hemen araştırmaya başlıyorum :)Çok geçmiş olsun. Ameliyatınızla ilgili bilgim yok ancak dikiş izleriyle ilgili soğuk sıkım kırmızı kantaron yağı oldukça etkili. (Annem ve babamın ameliyatları sonrası kullandık.) Tabiki doktorunuzun verdiği krem varsa onu kullanın sonrasında kantaronu öneririm eski iz ve cilt lekeleri dahil çok etkili, orjinalini bulursanız
Çok teşekkür ederim size de çok büyük geçmiş olsunBen geçen yıl oldum ameliyat izi kaliyor maalesef
Zamanla rengi pembelesiyor ama iz kalıyor
Belki iler ki yıllarda deri kendini yeniler iz daha azalır bilmiyorum
Bi krem kullanmadım etrafım ne kullanırsan kullan deri kesildi dedi öyle kaldi
Ben kilo aldim sonrası dikkat ettim verdim
Çok geçmiş olsun⚘
Hiçbir sey olmuyor merak etmeyin.Çok teşekkür ederim <3 Motive oldum sayenizde :) Özellikle babam kıpır kıpırım diye bana çok kızıyorYerinden kalkma diye evham yapıyor ama doktorum aynı sizinki gibi bol bol yürü hareketsiz kalma dedi. Henüz biri dikişli yerlerime çarpar eder diye korkumdan dışarı çıkmadım, evde sürekli ayaktayım. 10 gün sonra dikişlerim alınınca daha da rahatlarım inşallah