canım benimde ablam kapalı ve ilk tanışmada etek üstüne bi bluz ve ona uygun bi yazmayı eşarp gibi yapıp iğneledi ve çok güzel oldu zaten tanışmaya sadece kadınlar geliyo ve genelde anne teyze hala falan üç dört kişi oluyo bir iki saat oturup kalkılıyo eşarba gerek olduğunu düşünmüyorum eşarp gibi olan şık yazmalar var onlardan bağlanabilirsin bence bu arada bende samsunluyum
canım ben karar verdim şık bi eşarpsı yazma takıcam
bi arkadaşımda öle yaptı çok beğenmişler onu
eşarpa karar vermiştim ama yine yazmaya döndüm giyimin çok şık olucak yazmamda çok şık olucak inşalah ama eşarp takmıcam zaten stresten sıcaktan hizmet etmekten patlarım eşarpla
canım bu elbiseyi söz için aldım. şimdi geldi kargodan bayııldım. çok güzel rengi daha mat ama çok şık inşallah söz günü resim çekilip buraya ekleyeceğim
canım bu elbiseyi söz için aldım. şimdi geldi kargodan bayııldım. çok güzel rengi daha mat ama çok şık inşallah söz günü resim çekilip buraya ekleyeceğim
aa güzelmiş canım üstün de de görelim inşalah
parasını senmi ödedin canım
internet sitesinden aldın galiba ay iyi güvenmişin he üstüne falan ii oldumu bari
bence yazma takma. ilk tanışmada çok basit olur yazman ne kadar hoş olsada..abartıyada kaçmamak lazım tabi şık sade renkli bi eşarp etek bluz ideal bence
Kizlar konuyu guncelligini yitirdikten sonra okudum ben anca ama biseyi merak ediyorum.
Tanismaya sadece kadinlar gelecekken kapanmaya ne gerek var ki? Adeti mi oyledir?
Ben sacim acik sekilde ve ya dar kesim pantolon ya da dizde elbise giyerim diye dusunuyorum da?:44: