kapali bayanlarda etek altinda topuklu ayakkabi

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
38
İstanbul
kizlar demistimya diger konudada topuklulara taktim diye .bu zamana kadar hep pantolon giydim artik etek almayi dusunuyorum ayakkabi secimimide topuklu kullanmak istiyorum fazla degil ama 4,5 cm kadar nasil durur kullanan arkadaslar varmi etegi uzun degil kisa alcam diz altinda olanlardan spor takiliyorum yani spor tarzi alicam

kizlar demistimya diger konudada topuklulara taktim diye .bu zamana kadar hep pantolon giydim artik etek almayi dusunuyorum ayakkabi secimimide topuklu kullanmak istiyorum fazla degil ama 4,5 cm kadar nasil durur kullanan arkadaslar varmi etegi uzun degil kisa alcam diz altinda olanlardan spor takiliyorum yani spor tarzi alicam

cnm lütfen kırılma ama her olursa olsun kapalı bi bayana diz altı etek yakışmıyoo:1no2:

snowdrop bu konuda bende dreamlovere katiliyorum benide yanlis anlamamani istiyorum ama konu yakismama konusu degil ama basini kapatinca diz alti etekle bacaklar gözüküyor buda cok dikkat cekiyor ve abes kaciyor .. ama topuklu giymek istiyorsan uzun bir tunikle dar paca pantalon giyinebilirsin ve yine istedigin gibi topuklu bir ayakkabi. böyle cok daha spor duracagini düsünüyorum..
nacizane fikrim cnm..

be de arkadaşlara katılıyorum
kapalı olduğum halde diz kapağında etek giyenler çok dikkatimi çekiyora.s.

snowdrop bu konuda bende dreamlovere katiliyorum benide yanlis anlamamani istiyorum ama konu yakismama konusu degil ama basini kapatinca diz alti etekle bacaklar gözüküyor buda cok dikkat cekiyor ve abes kaciyor .. ama topuklu giymek istiyorsan uzun bir tunikle dar paca pantalon giyinebilirsin ve yine istedigin gibi topuklu bir ayakkabi. böyle cok daha spor duracagini düsünüyorum..
nacizane fikrim cnm..
kaydirigubbakcemile5

kizlar kisa etek dedigim ayak bileginden 1 karis kadar kisa olanlar varya onlardan diyorum dizlerde degil o kadar giyemem .almadim daha almayi dusunuyorum o yuzden fikrinizi almak istedim

canım bana da kırılma ama o boyda olanlarda hiç hoş olmuyor oturunca bacakar açılıyor. o tarz etekler kışın çizmeyle güzel oluyor anca. yazın hem kısa hem de topukla giyersen bi hayli dikkat çekersin.

kizlar acikcasi ben bu tarz giyinen cok kiz goruyorum sizimde aranizda varmi diye dusunuyorum .benim butun ayakkabilarim duzdur bir tane gecen gun aldim topuklu bir terlik .hosuma gitti bundan sonra biraz touklu takilacam pantalondanda sikildim o yuzden etek alicam nasil durur acaba sizin icinizdede bu tarz giyen varmi diye merak ettim.dediniz gibi dikkat ceker ben en iyisi spor ayakkabi veya babet takilim etek altina topukluyuda dar paca pantalonla guzel duracani dusunuyorum tesekkur ederim fikirleriniz icin

snowdrop senin konunla alakalı olarak değil sadece burda yorumları okuyunca düşündüm bir an...
yani sana değil zaten demek istediğini anladım.
şimdi okurken dışardanda iki tesettürlü bayan geçiyor.
zarif bir şekilde eşarp yapılmış.
üste çok şık kap,yada işte trenç giyilmiş.
alt taraf bir baktımincecik ten rengi çorap.
ya ben mi anlayamaıyorum yoksa bu kapalılar bilinçlerinimi yitirdiler.
bu aralar dahada bir çoğaldı.
bilekte etekle tmm anlıyorum ama diz altıyla nasıl absürt bişiydir.
güzel olabilir katılıyorum ama tesettürde ilk önce öenmli olan tenimizn uluorta gözükmemesi değil mi?
ben yazın kendi adıma söyleyeyim etek giymeyi rafa kaldırıyorum valla...
hiç hoşuma gitmiyor çokta sinirleniyorum...

çok uzun etek sevmiyorsan da bilekte giy altına da converse giy bi yerin görünmez
ben öyle yapıyorum bazen tabi içine kalın siyah çorap giyiorum yine de

Back