• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı bayanlar mı var o zaman buraya devamıda yakında eşarp & şal dünyası

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
$altAhX4sMgOxSZn0lMHVShQ9x_ERNX2ftkKWk1FoHtMWTQz.jpg $altAimLWutt7Y_edFjQQdeC7X9z6yw-8SMqJp-1sj32z517.jpg $altAjV9MuCfjEXbNSRNaVZpwlODzFczgTfp9o7KDjSGdG5F.jpg $altAk1XCYjxYEm4u3wxC3LVqDXnDtiDsBun3xNb6NMujqCi.jpg $altAkSjDWV6PlnilXC7USmun1qnUTJZv_Gh52HkFFywBJR8.jpg $altAli3PrA6hB4_LJutcvIUcczIxR2Mwx_4i1pLmr9TdsXR.jpg $altAnysM8fwoYcmv9cZFif7d1j2iLpxxCXo3LxLNuWBaCDC.jpg $altAnJ9zW1gXgWre2x9AdI_NyFxFc-yadr0qN2UvlIEwSHX.jpg $altAmAomUL_LWrKBlKaN9MQLVD5Rkzw7_WNlcB9O_mH4lC8.jpg $altAlnHqFUxHEgdvL7orZnFqX6DMut7td2U_C-WIPQfyesh.jpg $altAnZ1mQtG3S5yZTejHZN_NTvhDw2QhYpiF15u-rGTjtGk.jpg $altAuOZ2UWmTwyTnFTchvm73kcxxKxl15x8YiGrvVj7F0q6.jpg $altAumWzeuRQz1U9doW_rSykhSJrHnGqP8jque04SnfVJoW.jpg $altAufmPN9mCSL76CBw3hTcprisbhremfuD-urODad4GP-a.jpg $altAsTbQEGOS7B2PpYLg6wJZpPV6G4kjTaU9km9LgNjB3AF.jpg $altApb3_dDfrVOdhmd6Q_Z0UFFZZsX3YtFrO_Q7w8oujmCo.jpg $altAoC9Y9ZPG_oFT-euwmQdKLHkqBBvPu4c21Jjur8WuGuR.jpg $altAvEwrvG7qjtGRNOjhVMSh-9-pVJPoSm8g1Pz7FmfRk_m.jpg

şallarımda var canım normalde sattığım için ama şuan hepsi arabada pazara çıkarıyoruz ben kendi kullandıklarımdan sana fotoğraf gönderebilirim istersen ama almak istediklerin kesinlikle kullanılmamış pazarda satıyoruz normalde :)

Bu ürünleriniz sıfır, size sıfır ürün satışı yasak demiştik, hala ısrarla pazarda sattığınız eşarplar için konu açıyorsunuz, buyrun ispatı:

bilgilitugba .!.:
Mune .!.:
bilgilitugba .!.:
meraba admin ben sizden bir yardım isteyeceğim bit pazarında veya site içersinde sıfır ürün satmak mevcut mudur birde ben hesabımı askıya almıştım şuan konu nerden açılıyor bulamıyorum site biraz değişmiş sanırım beni bilgilendirir misiniz lütfen

Merhaba,
sıfır ürün satışı yasaktır, 2. el ürün satışı yapabilirsiniz, bit pazarında bölüm kuralları adı altında uyulması gereken kurallar mevcuttur.

Konuyu açacağınız bölümü açın, örneğin bit pazarı diyelim, bit pazarına girdiğinizde sol üstte YENİ KONU AÇ butonunu görürsünüz, ona tıklarsanız konu açabilirsiniz, birde nasıl konu açıldığını anlatan görsel anlatımlı topiğin linkini vereyim size, ona da tıklayıp bir inceleyin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=615710 linke tıklayın.
size çok teşekkür ederim ama benim ekranım farklı avatar resmimdeki gibi

Back