E elfriede Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 1.540 45 163 34 İstanbul 16 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi canocano #41 canocano .!.: canım 10 numara siyah etek ve kırmızı tunuğin fiyatlarını öğrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla... canım siyah olan etek satıldı, kırmızı tunik dediğim önünde siyah çiçek islemesi olan mı? 15 tl canım o, bir iki kez giyildi
canocano .!.: canım 10 numara siyah etek ve kırmızı tunuğin fiyatlarını öğrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla... canım siyah olan etek satıldı, kırmızı tunik dediğim önünde siyah çiçek islemesi olan mı? 15 tl canım o, bir iki kez giyildi
canocano Bebeğimi verene şükürler olsun ♡ Kayıtlı Üye 17 Eylül 2013 791 59 123 34 16 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi canocano #42 elfriede .!.: canım siyah olan etek satıldı, kırmızı tunik dediğim önünde siyah çiçek islemesi olan mı? 15 tl canım o, bir iki kez giyildi Genişletmek için tıkla... eteği beğenmiştim yaa kaçırdım tunikte güzel ama tek ürün için kargo veremem canım kusura bakma ama eklicen bişey olursa bakarım
elfriede .!.: canım siyah olan etek satıldı, kırmızı tunik dediğim önünde siyah çiçek islemesi olan mı? 15 tl canım o, bir iki kez giyildi Genişletmek için tıkla... eteği beğenmiştim yaa kaçırdım tunikte güzel ama tek ürün için kargo veremem canım kusura bakma ama eklicen bişey olursa bakarım
_MedceziR_ «DirenTürkiye» Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 16.931 12.191 298 İzmir 16 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi canocano #43 Tunik niyetine giyebileceğin her şeyi listeledim. Bir de bol pantoşon ve kaban var, kaban sana çok oturmayabilir ama. Yani yapışmaz.
Tunik niyetine giyebileceğin her şeyi listeledim. Bir de bol pantoşon ve kaban var, kaban sana çok oturmayabilir ama. Yani yapışmaz.
E elfriede Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 1.540 45 163 34 İstanbul 16 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi canocano #44 canocano .!.: eteği beğenmiştim yaa kaçırdım tunikte güzel ama tek ürün için kargo veremem canım kusura bakma ama eklicen bişey olursa bakarım Genişletmek için tıkla... bunlr var bir de canım
canocano .!.: eteği beğenmiştim yaa kaçırdım tunikte güzel ama tek ürün için kargo veremem canım kusura bakma ama eklicen bişey olursa bakarım Genişletmek için tıkla... bunlr var bir de canım