• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı bayanlar bakabilir misiniz? :)

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Merhabalar hanımlar ben kapalıyım da o kadar önemli olmasa da bir derdim var. O da saçlarım. :31:

Benim saçlarım uzun, belime geliyordu sonra uçlarında kırıklar olduğu için annem uçlarını alıverdi dümdüz. Yani saçımda kat falan da yok kestireli uzun zaman oldu. Ama uzun saçla zor oluyor başörtüsü takarken. Size rahat gelen saç kesimi var mı bana önerebileceğiniz, saçlarımın daha kolay toplanabileceği uzunluk ne kadar olur sizce? Aynı saçtan sıkıldım 2-3 yıldır. Hem de biraz değişiklik olsun benim için. :)

Bu arada ben topuz yapmıyorum, direk toplayıp boneyi takıp öyle hallediyorum. Onu da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim şimdiden sağolun :) :44::6:

Merhabalar hanımlar ben kapalıyım da o kadar önemli olmasa da bir derdim var. O da saçlarım. :31:

Benim saçlarım uzun, belime geliyordu sonra uçlarında kırıklar olduğu için annem uçlarını alıverdi dümdüz. Yani saçımda kat falan da yok kestireli uzun zaman oldu. Ama uzun saçla zor oluyor başörtüsü takarken. Size rahat gelen saç kesimi var mı bana önerebileceğiniz, saçlarımın daha kolay toplanabileceği uzunluk ne kadar olur sizce? Aynı saçtan sıkıldım 2-3 yıldır. Hem de biraz değişiklik olsun benim için. :)

Bu arada ben topuz yapmıyorum, direk toplayıp boneyi takıp öyle hallediyorum. Onu da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim şimdiden sağolun :) :44::6:

merhaba
bende saçlarımı sadece boneyle sarıp eşarbımı takıyorum yani topuz yapmıyorum ve gerçekten uzun saçla toparlamak zor oluyo heleki saçın fazlaca gürse dahada zor oluyo .ben genellikle saçlarımı omuz hizamda kestiririm ve ara makas attırırım biraz daha saçlarım azalıyo bölece ve boneyi takmak kolaylaşıyo
bide küt saç denilen modelle eşarp bağlamak kolay oluyo

merhaba
bende saçlarımı sadece boneyle sarıp eşarbımı takıyorum yani topuz yapmıyorum ve gerçekten uzun saçla toparlamak zor oluyo heleki saçın fazlaca gürse dahada zor oluyo .ben genellikle saçlarımı omuz hizamda kestiririm ve ara makas attırırım biraz daha saçlarım azalıyo bölece ve boneyi takmak kolaylaşıyo
bide küt saç denilen modelle eşarp bağlamak kolay oluyo

Hmm çok teşekkür ederim :)
Küt saç hep merak etmişimdir ama ben saçlarımı toplamadan yapamamki mesela at kuyruğu ama ikiye katlıyorum küt saç daha kısa olmaz mı nasıl toplanır? Ben açık saçla asla duramam hep topludur saçım :):12:

saçlarınızı nasıl azaltacağınızı düşünüyorsunuz, benm de dökülüyo ve çok az.:14:
omuz hizanda kat kat kestirebilirsin bağlanacak şekilde.

Hmm çok teşekkür ederim :)
Küt saç hep merak etmişimdir ama ben saçlarımı toplamadan yapamamki mesela at kuyruğu ama ikiye katlıyorum küt saç daha kısa olmaz mı nasıl toplanır? Ben açık saçla asla duramam hep topludur saçım :):12:

küt saçta toplanıyo canım ama at kuyruğu gibi yukarıdan değilde enseden topluyosun .sadece boyu kısalmış oluyo :34::34::34:

saçlarınızı nasıl azaltacağınızı düşünüyorsunuz, benm de dökülüyo ve çok az.:14:
omuz hizanda kat kat kestirebilirsin bağlanacak şekilde.

Canim benim saçım da çok dökülüyordu ama karbonatla yıkamaya başladığımdan ve uçları gittiginden beri nerdeyse hiç dökülmüyor üstelik daha uzun sürede yağlanıyor :)

küt saçta toplanıyo canım ama at kuyruğu gibi yukarıdan değilde enseden topluyosun .sadece boyu kısalmış oluyo :34::34::34:

Öyleyse bana uymaz sanırım en iyi kat olacak olacak gibi çünkü yukarda toplamayı severim ensede toplamaktan nefret ediyorum yaa :)

Canim saclarini tepeden toplamakla ilgili hadis var daha ortalardan toplarsan daha iyi olacaktir.
Benimde saclarim uzundu cok dokuluyor diye kut kestim. Ama on taraflar rahatsiz ediyor bazen en ideal boy omuz hizasi onlerininde toplanacak hizada oldumu rahat olur. Tabi sactan sacada degisir aslinda benimki gurdu cok simdi iyice papaz oldu:9: bide bone bile rahat durmaz sacimda bazen tac takiyorum icinden kaymasin diye.

Canim saclarini tepeden toplamakla ilgili hadis var daha ortalardan toplarsan daha iyi olacaktir.
Benimde saclarim uzundu cok dokuluyor diye kut kestim. Ama on taraflar rahatsiz ediyor bazen en ideal boy omuz hizasi onlerininde toplanacak hizada oldumu rahat olur. Tabi sactan sacada degisir aslinda benimki gurdu cok simdi iyice papaz oldu:9: bide bone bile rahat durmaz sacimda bazen tac takiyorum icinden kaymasin diye.

aa bilmiyordum canım ben sadece deve hörgücünü biliyorum başka hadis duymadım. ama aslında benim saçım da öyle gür değil yani dikik durmuyor öyle çadır gibi dikkat çekmiyor :1: bende kahkul vardı o da uzadı aslında kestirmeyi düşünmüyorum :) kat kat kestirmek istiyorum ben aslında omuz hizasında iyi gibi sanki değil mi :31::31:

Canım sadece bir şey söylemek için girdim topiğe.

Bir arkadaşımın saçları belini geçmişti, kapalı olduğu için kimyasal ürün veya şekillendirici kullanmadığından saçları sağlıklıydı. Açık kumraldı ve boya yoktu. Kuaför saçlarını bana sat 2000 TL vereyim demiş.:53:

Belki düşünürsün diye yazdım. :1:

Bir arkadaşımın saçları belini geçmişti, kapalı olduğu için kimyasal ürün veya şekillendirici kullanmadığından saçları sağlıklıydı. Açık kumraldı ve boya yoktu. Kuaför saçlarını bana sat 2000 TL vereyim demiş.:53:

merak ettim,verdi mi saçlarını:26:

Kalplerimiz bu kadar bir olur:53:

Ben de konuyu okuyunca direkt bunu yazmak istedim..
En rahat omuz hizanda kullanırsın gibi görünüyor...Saçların epey uzun..
Para kazanabilirsin yani:1:

Canim benim saçım da çok dökülüyordu ama karbonatla yıkamaya başladığımdan ve uçları gittiginden beri nerdeyse hiç dökülmüyor üstelik daha uzun sürede yağlanıyor :)

Bu arada ufak bir hatırlatma;

Karbonat, çeşitli kimyasallardan tıkanan gözenekleri açmak için kullanılır...Yıkayacağınız miktar şampuanı bir kaba alırsınız, içine az bir miktar karbonat atarsınız ve saçlarınızı fazla baskı uygulamadan yıkarsınız...

Senede en fazla 2 kere yapılır bu işlem canım...Sık sık yapıyorsan saçlarına ve saç derine yüksek oranda zarar veriyorsun, bilgine..:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
kapalı bayanların saçlarını satacağını düşünmüyorum:34:

çünkü satın alan kişiler bunu peruk yapmak için kullanacaklerdır:50:

kesinlikle katılıyorum..
ne anladım ben o kapalılıktan:50:
ayrıca konu sahibi saçlarını omuzlarını iki parmak geçecek uzunlukta katlı kestirirsen rahat olur...

Ben saçlarımı yukarıdan toplayacak uzunlukta katlı kestiriyorum. Omuzlarımın üzerinde oluyor genelde boyu...

Küçük saç kuyrukları için uzun püsküllü tokalar var, bunlardan da kullanılabilir...

Back
X