kapalı arkadaşlara duyurulur... :)

buzprensesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
271
13
118
34
İzmir
arkadaşlar merhaba,
kapanmayı düşünen birisi için az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış kıyafetlere ihtiyaç vardır. bunlar şal, uzun tunik, kap vb türünden eşyalardır. uygun fiyatlı ya da hediye edebileceğiniz türden böyle eşyalarınız varsa buraya yazmanızı rica ediyorum. eşyaların uygun fiyatlı olması önemlidir, yardımcı olabileceğinize gönülden inanıyorum ve teşekkür ediyorum.. :)

arkadasim bende birseyler var 3 e 5 e olur hatta yanina hediye de koyabilirim ama ne tarz giyiniyor bedeni nedir vs...

arkadasim bende birseyler var 3 e 5 e olur hatta yanina hediye de koyabilirim ama ne tarz giyiniyor bedeni nedir vs...

benimde renk renk şallar var sıfır hepsi hiç kullanılmadıgı 5 verebilirim ama toplu alırsa

boyu 1.60, kilosu 61 civarı. ne tarz giyinecek tam bilmiyorum ama büyük bi ihtimal uzun tunik vs tercih eder canım.

Canım benimde sayfamda uygun fiyatlı az kullanılmış ve kullanılmamış şal ve eşarplar var istersen bir bak.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rişte-kargo-benden-19-sayfadan.714976/page-19

Bende cook uygun fiyata vermeyi düşündüğüm markalı seyler var ilk fırsatta koyarım resimleri. Kaç beden bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…