• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapaklı Borcam mı Kapaksız mı?

marjinalfaydali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.530
68
163
Ankara
Merhaba,

evde kullanmak için borcam seti almaya karar verdm ama kapaklı mı alsam kapaksız mı karar veremedim.Kapaksız alınca ısı kaybından dolayı daha geç pişer gibime geliyor ama kapaklı da acaba börekleri filan nemlendirir mi ? Tavsiyeleriniz nedir?

Son düzenleme:
kapaklısı da kapaksızı da işe yarıyo

bir tane alıcaksan kapaklı al , kapaksız kullanman gerektiğinde öyle kullanırsın

benim annem kapaklarını bazen salata koymak için kullanıyor. çok amacı dışında ama olsun kullanıyor yani kaydirigubbakcemile3

Ben de kapaklı 2 tane yuvarlak tenceresi var. Gerçi kapaklarını kırdım .:lepi:
Zeytinyağlılar için kullanıyorum.

Diğerleride, kase ,kare ,dikdörgen ve yuvarlak tepsi onlarda kapak yok
zaten.

Kesinlikle kapakli tavsiye ederim....buzdolabinda saklamasi daha pratik ve hijyenik!

Haklısın bak, bu açıdan bakmamıştım . Ben ki hiç bir yemeğin gıdanın ağzı açık saklanmasına tahammül edemeyen bi insanım, o borcamda yemek saklamak istesem her seferinde ağzını streç filmle kaplayacağıma, kapağını kapatıveririm .

Çok ikna edici bir yorumdu, kararımı verdirtti. Teşekkür ederim. kaydirigubbakcemile5

kapaklı alırsan kapaklarınıda ayrı kullanabilirsin
benimde var borcam seti babam 20 yıl önce anneme almış hediye annemde fazla kullanmamış benim çeyizime koydu kapaklı hem daha kullanışlı canım

Back