• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapakları topla gel kalmasın artık engel..

biricik61

http://biricikbirtek.blog
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
588
8
68
İstanbul
$404973_10150851333859320_102762734319_9535893_247236232_n.jpg resimdeki iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirsiniz.

Aslında her kesin bunu yapması gerekiyor okullarda sürekli toplansa yeterince engelli insanları mutlu edile bilinir..

eşimde bende nerde bulursak topluyoruz mavi kapakları kızımın okuluna gönderiyoruz .birde başka renk kapak oluyormu kırmızı gri vs

Bu konuda çok ilerledik diye düşünüyorum benn artık her yere poşet/büyük pet şişe içinde kapakları asmışlar yoldan geçerken gördüğümüzü alp içine atıyoruz bu bize yük olacak değill, onların yerinde yardım bekliyor olabilirdik empati kurmak şart.. :)

Kime?Nereye veriyorsunuz kapakları?Böyle bir yardımda bulunmak isterim.Yardım edenlerden de Allah razı olsun.

sadece küçük pet şişelerin kapakları mı geçerli bu kampanya da?Ben çok miktarda 5 litrelik su alıyorum da kapakları boşa gitmesin.

çok güzel bir kampanya, bütün türkiyenin bu kampanyaya sahip çıkmasıda ayrıca beni gururlandırıyor,
bizde iş yerinde topluyoruz,hatta evdekileride çantama atıp işyerine götürüyorum
birikince çaycımıza veriyoruz oda ilgili yerlere kargoluyor:)

sadece küçük pet şişelerin kapakları mı geçerli bu kampanya da?Ben çok miktarda 5 litrelik su alıyorum da kapakları boşa gitmesin.

1,5 sene önce annem sayesinde tanıştım bu kapak toplama olayı ile.izmirde iken küçük pet şişe kapağını yerden aldı kendi petşişe kapağı ile ağaçta asılı bi şişenin içine attı."anne napıyosun çöpçü gibi koca kadın ayıp "dedim.

" engelliler için toplanıyor "dedi.ve ondan sonra bende toplamaya başladım.hatta burada herkes topluyor türkiye 'ye yolluyoruz.

modatakip arkadaşım oluyor hatta damacana kapağı da oluyormuş.

Back