Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlış anlamayın, Kapadokya' ya çok giderim. 40 dakika mesafede bana. Gittiğimde güzel otellerde de kaldım, yakın olduğu için kaçamak yerimiz. Ama balayı için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Merhaba hanımlar balayı icin Kapadokyayi düşünüyoruz otel onerisinde bulunurmusunz otelin guzelligi o kadar onemli degil zaten tek yatmaya ve yemege geliriz :)
Bence gayet uygun.. ben de balayına o tarflara gittim, ama şöyle;aldık elimize haritayı, hergün farklı otel farklı yerler.. bir de müzekart cıkarttırdık, hem gez hem öğren hem eglen... ve harika gecti..sana da tavsiyem , araç varsa sabit kalmayın..
Yazdığım oteller butik otel her şey dahil pek bulunmaz Kapadokya'da sahil otelleri o sistemle çalışıyor çünkü sezondan ötürü..Kapadokya'da bb (oda+kahvaltı) şeklinde genelinde..
Sizin bahsettiğiniz oteller ise standart yıldızlı Oteller..Ben olsam tarihi havası olan butik otel tercih ederdim..