- 1 Mart 2007
- 6.087
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
allah allah benim de vaktim yetmemişti, gitmeden bir iki yer daha göreyim derken otobüsümü kaçırıyordum nerdeyseValla
Biz arabayla 2 saat dolaştık gezecek biyer bulamadık her yer aynı dağ taş :) Ha atmosferi guzel ona diyecek sözüm yok 2gun kalsam patlardim heralde
Kesinlikle 1 günde bitecek yer değil..O dağ taş dediğiniz yerlerde eski zamanların yaşanmışlığı var hele bir de yer altı şehirlerini ve müzelerini gezmediyseniz çok şey kaçırmışsınız..Kapadokya turu bence bir bütün olarak Nevşehir-Aksaray(Ihlara Vadisi) olarak tamamlanmalı diye düşünüyorum..Valla
Biz arabayla 2 saat dolaştık gezecek biyer bulamadık her yer aynı dağ taş :) Ha atmosferi guzel ona diyecek sözüm yok 2gun kalsam patlardim heralde
Aja kapadokyanin hersey dahil veya yarim pansiyonlu tercihini göremedim nette yokmu acaba bide mustafa otel ve kaymaklı oteli onerdiler biliyomusunuz acabaFiyat önemli değil diyorsanız Kayakapı premium caves..Biraz daha uygun olsun diyorsanız Aja Cappadocia..Bunlar Ürgüp otelleri balon manzarası görmek istiyorsanız Göreme tarafı tavsiye ederim..
Konyaya yakın biyer soylermisiniz antalya mersin dışında ben Karadeniz istiyordum doğrusu ama niyeyse benimki uzun yola gelemiyor :)) Kapadokya zor ikna oldu:))Bence balayı için Kapadokya iyi bir fikir değil.
Yazdığım oteller butik otel her şey dahil pek bulunmaz Kapadokya'da sahil otelleri o sistemle çalışıyor çünkü sezondan ötürü..Kapadokya'da bb (oda+kahvaltı) şeklinde genelinde..Aja kapadokyanin hersey dahil veya yarim pansiyonlu tercihini göremedim nette yokmu acaba bide mustafa otel ve kaymaklı oteli onerdiler biliyomusunuz acaba
Pahalı biyermi acaba dışarda yiyelmYazdığım oteller butik otel her şey dahil pek bulunmaz Kapadokya'da sahil otelleri o sistemle çalışıyor çünkü sezondan ötürü..Kapadokya'da bb (oda+kahvaltı) şeklinde genelinde..
Sizin bahsettiğiniz oteller ise standart yıldızlı Oteller..Ben olsam tarihi havası olan butik otel tercih ederdim..
Fiyat önemli değil diyorsanız Kayakapı premium caves..
Ondan daha güzeli de var Museum hotel..Ama fiyatı da fiyat oranın..Ay burası harikaymış. Kendim için aklıma yazdım, teşekkür ederim. :)
Ondan daha güzeli de var Museum hotel..Ama fiyatı da fiyat oranın..
TurizmciyimAyy burası da çok harika. %10 indirim varmış hem de
Turizmciyim
Tercih meselesi ama o otelde Antik Yunan kisvesinde bir hava var..Şahsımca hiç Kapadokya ruhu yok..Fiyat önemli değilse sacred house kesinlikle. Muazzam. Biraz tuzlu ama sıkılmanıza imkan yok o otelde.
Estağfirullah yardımcı olurum elimden geldiğinceOoo ben sizi aklımda tutayım. Rahatsız edebilirim belki ileride sizi, kusuruma bakmazsanız. :)
Kesinlikle haklısınız ama çok güzel bence ya:))Tercih meselesi ama o otelde Antik Yunan kisvesinde bir hava var..Şahsımca hiç Kapadokya ruhu yok..
Arabayla değil yürüyerek dolaşmanız gerekiyordu çoğu yeri :) Ankara’da yaşayan birinin Kapadokya’ya çok sıkıldık patladık demesini garipsedim, zira Kapadokya’yı kapsayan şehirler Ankara’nın az küçüğü :) insanından havasına kadar çok şeyi aynı :) Kapadokya’da bir şehirde doğup büyüdüğüm ve uzun bir süredir Ankara’da yaşadığım için söylüyorum bunu :)Valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?