Kapadokya

Fiyat önemli değil diyorsanız Kayakapı premium caves..Biraz daha uygun olsun diyorsanız Aja Cappadocia..Bunlar Ürgüp otelleri balon manzarası görmek istiyorsanız Göreme tarafı tavsiye ederim..

Valla

Biz arabayla 2 saat dolaştık gezecek biyer bulamadık her yer aynı dağ taş :) Ha atmosferi guzel ona diyecek sözüm yok 2gun kalsam patlardim heralde
allah allah benim de vaktim yetmemişti, gitmeden bir iki yer daha göreyim derken otobüsümü kaçırıyordum nerdeyse

Valla

Biz arabayla 2 saat dolaştık gezecek biyer bulamadık her yer aynı dağ taş :) Ha atmosferi guzel ona diyecek sözüm yok 2gun kalsam patlardim heralde
Kesinlikle 1 günde bitecek yer değil..O dağ taş dediğiniz yerlerde eski zamanların yaşanmışlığı var hele bir de yer altı şehirlerini ve müzelerini gezmediyseniz çok şey kaçırmışsınız..Kapadokya turu bence bir bütün olarak Nevşehir-Aksaray(Ihlara Vadisi) olarak tamamlanmalı diye düşünüyorum..

Fiyat önemli değil diyorsanız Kayakapı premium caves..Biraz daha uygun olsun diyorsanız Aja Cappadocia..Bunlar Ürgüp otelleri balon manzarası görmek istiyorsanız Göreme tarafı tavsiye ederim..
Aja kapadokyanin hersey dahil veya yarim pansiyonlu tercihini göremedim nette yokmu acaba bide mustafa otel ve kaymaklı oteli onerdiler biliyomusunuz acaba

Aja kapadokyanin hersey dahil veya yarim pansiyonlu tercihini göremedim nette yokmu acaba bide mustafa otel ve kaymaklı oteli onerdiler biliyomusunuz acaba
Yazdığım oteller butik otel her şey dahil pek bulunmaz Kapadokya'da sahil otelleri o sistemle çalışıyor çünkü sezondan ötürü..Kapadokya'da bb (oda+kahvaltı) şeklinde genelinde..
Sizin bahsettiğiniz oteller ise standart yıldızlı Oteller..Ben olsam tarihi havası olan butik otel tercih ederdim..

Pahalı biyermi acaba dışarda yiyelm

Fiyat önemli değilse sacred house kesinlikle. Muazzam. Biraz tuzlu ama sıkılmanıza imkan yok o otelde.

biz phocas cave suites otelde kaldik otel guzeldi acik bufe kahvalti vardi ama oyle aman aman bir acik bufe beklemeyin .Fakat tum otellerde ayniymis asiri derecede nem kokusu var magara odalar cunku ben kesinlikle tekrar gidersem o.sekilde magara odalari olan otelleri tercih etmem uyuyamadim cok.basık geldi bana .Kapadokyaya gelince biz 1 gece 2gunduz kaldik ve gezilecek yerleri bitmedi bence kesinlikle.gdiilip gorulmeli cok farkli bir atmosfer

Tercih meselesi ama o otelde Antik Yunan kisvesinde bir hava var..Şahsımca hiç Kapadokya ruhu yok..
Kesinlikle haklısınız ama çok güzel bence ya:))

Onlarca kez gittim kapadokyaya hep kısa kısa 2-3 günlük.Arabayı panoramanın oraya çekip Balonları izlemek sabah sabahhh termosuma yaptığım sıcacık kahvemle. Bu kısım en sevdiğim.

Göreme inn Otel diyorum tura da katilin ihlara vadisi, erciyes dagina kadar goturuyolar.. yeralti sehirleri ve selime katedraline gitmistik harika yerler..dizi cekim yerlerine de ugrayin balona da binerseniz tadindan yenmez biz balayi icin memnun kalmistik cok

Valla

Arabayla değil yürüyerek dolaşmanız gerekiyordu çoğu yeri :) Ankara’da yaşayan birinin Kapadokya’ya çok sıkıldık patladık demesini garipsedim, zira Kapadokya’yı kapsayan şehirler Ankara’nın az küçüğü :) insanından havasına kadar çok şeyi aynı :) Kapadokya’da bir şehirde doğup büyüdüğüm ve uzun bir süredir Ankara’da yaşadığım için söylüyorum bunu :)
(Herkes için dipnot: Kapadokya sadece Nevşehir değildir, Kırşehir, Aksaray, Niğde ve Kayseri’yi de kapsıyor, Nevşehir bütün olarak dahil olduğu için sadece orasıymış gibi algılanıyor ancak yanlış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…