- 1 Mayıs 2017
- 1.211
- 1.267
-
- Konu Sahibi mformomdata
Teşekkür ederimBiz Ürgüp'te 4 oda Cave House'ta kalmıştık. Şarap evine, Asmalı Konak'a ve merkeze yakındı, çok da memnun ayrılmıştık. Gezilecek yerler haritası vermişlerdi, yine gitsek yine orada kalırız.
Aynı şeyi sabah ben soracaktım sonra dedim ki sen her işi hallettin orası kaldıKızlar kapodokyaya gitmek istiyoruz. Kaya otellerden birinde kalalım diye planlıyoruz ama Bi sürü yerde var. Ürgüp mü Göreme mi kalmak için daha güzel. Siz nereleri önerirsiniz?
Bi ben sevemedim şurayı bence hiç biriKızlar kapodokyaya gitmek istiyoruz. Kaya otellerden birinde kalalım diye planlıyoruz ama Bi sürü yerde var. Ürgüp mü Göreme mi kalmak için daha güzel. Siz nereleri önerirsiniz?
Me to me to.Bi ben sevemedim şurayı bence hiç biri
Ya biz de hiç gitmedik bi görelim dedikBi ben sevemedim şurayı bence hiç biri
Bize biraz daha yakın sanırım mersinden gideceğizAynı şeyi sabah ben soracaktım sonra dedim ki sen her işi hallettin orası kaldıaraçla mı gideceksiniz uçakla mı gidiş altı saat gösteriyor biraz fazla geldi bana.
Yakın olması çok iyi, ben istanbuldan 6 saat gösterdi haritadan baktığımda. E dur kalk 8 saati bulur en az.Bize biraz daha yakın sanırım mersinden gideceğiz
Balayı için gitmiştik, cave hotellerden birinde sadece kahvaltı olan yerde kalmıştık, hatta biz kaldığımızda "patron mutlu son istiyor" film çekimi vardı otelimizde, ayyy çok güzeldi. neyse gündüz turlara katıldık, gece de yöresel hoş yerlerde yemek yemeyi tercih ettik. Çok keyifliydi. Göremede kaldık biz merkezde. ilk turumuz ıhlara vadili olandı, yer altı şehrine de girdik. Sonra açık hava müzesini gezdik , şaraphaneye götürdüler vs vs. Çok keyif alarak geri döndük.Kızlar kapodokyaya gitmek istiyoruz. Kaya otellerden birinde kalalım diye planlıyoruz ama Bi sürü yerde var. Ürgüp mü Göreme mi kalmak için daha güzel. Siz nereleri önerirsiniz?