Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yeri grubuna böyle abes bir mesaj atılmaz sadece kadın olsa dahi. Özel arkadaşlar arasında muhabbet için açılan grup olsa neyse atın da böyle bir grupta bu mesaj alakaya maydanoz yaniBir işyeri grubunda grupta 20 bayan varsa 3 erkek var .
Tamamen normal bayan giysileri gecelik fotoğraflari atıp ben satıyorum almak isteyene yardımcı olurum diye paylaşmak abes mi
Abes. İşyeri grubu orası.Bir işyeri grubunda grupta 20 bayan varsa 3 erkek var .
Tamamen normal bayan giysileri gecelik fotoğraflari atıp ben satıyorum almak isteyene yardımcı olurum diye paylaşmak abes mi
Resmi, sadece iş konuşulan bir grupsa evet ayıp olur, mesele iç çamaşırı gecelik değil ama. Goygoy grubuysa sorun olmaz.Bir işyeri grubunda grupta 20 bayan varsa 3 erkek var .
Ben paylasmiyacagum zaten eşimin grubunda paylasilmisEğer gruptaki kadınlarla bağınız iyiyse, ayrı bi grup açın. Erkeklerden evli olan olabilir. Ki mesela ben eşimin iş yeri grubunda gecelik paylaşımı görsem hoş şeyler olmayabilir
Tamamen normal pijamalı kısa kollu gecelik bilemi olsaEğer gruptaki kadınlarla bağınız iyiyse, ayrı bi grup açın. Erkeklerden evli olan olabilir. Ki mesela ben eşimin iş yeri grubunda gecelik paylaşımı görsem hoş şeyler olmayabilir
Bir işyeri grubunda grupta 20 bayan varsa 3 erkek var .
Pijama ise konu farklı olmaz mı? Gecelik olsa insan bi şaşırır ama ek gelir için yapılıyor demek ki normalTamamen normal pijamalı kısa kollu gecelik bilemi olsa
Farklı bir grup açıp bu şekilde yapın . İş grubunda saçmalık olurBir işyeri grubunda grupta 20 bayan varsa 3 erkek var .
Isyeri grubuna atılmaz bence . Salça peynir var dersin ama gecelik denilmez diye düşünüyorumBir işyeri grubunda grupta 20 bayan varsa 3 erkek var .