Bebek İkinci El Kanz Kz375 Ana Kucağı&Oto Koltuğu

Arkadaşla pazartesi icin sozlestik fakat ses çıkmadı ilan güncel dir.bu fiyata kaçırmayın alinca ne demek istedigimi anlayacaksiniz arkadaşlar.

Yarı fiyatindan bile uyguna veriyorum.cok titiz ve az kullandim ürünüme güveniyorum. 2 . bebek düşünsem yada yakinimda ihtiyaç duyan biri olsa satmazdim.2+1 evde oturunca herşey fazlalık gibi oluyor.almayi dusunen sifirina bosuna para dokmesin.temiz bir ikinci el almak en mantıklı benden ya da başkasından. Cevremde kullanmayip verecek biri olsa ben de almazdim.

ben bursadayım ve böyle bişey istiyorum, 1 yaşa kadar yatılabilir diyor siz o kadar kullandınız mı? içindeki minderi vs eklediğiniz diğer şeylerle son fiyat nedir?

satıldı mı acaba oto koltugu?

msjınızı yeni gördüm.Henüz satmadım yarısından daha uyguna vereceğim ve hala indirim isteyenler oluyor.ürünüm zaten çok temiz.alan arkadaş görecek zaten yeniden farkı yok.ne lekesi ne söküğü yırtığı var.sık yolculuk yapmadık o nedenle az kullanıldı.sadece ankaraya ayda 1 kez gittiğimizde ve market alışverişine gideceğimiz zaman kullandık.fotoları akşam çekmiştim tam net çıkmamış ciddi düşünen olursa normal ışıkta daha yakın çekip yollarım.kargo da ptt ile 15 civarı tutar(bakıcımız oğluna oto koltuğundan büyük bir valiz yollamıştı Rizeye içi de tıka basa dolu 14 tl almış ptt deki görevli.

ben bursadayım ve böyle bişey istiyorum, 1 yaşa kadar yatılabilir diyor siz o kadar kullandınız mı? içindeki minderi vs eklediğiniz diğer şeylerle son fiyat nedir?

13 kg a kadar kullanılıyor bizimkinin hala kullanacak zamanı vardı ama artık 1 yaşa uygun oto koltuğu alalım sabitleyelim dedik.içindeki minderi satıldı malesef.son fiyat 65 yarı fiyatından da uygun oluyor.zaten en dandik marka 100 den başlıyor.ürün kaliteli Alman malı ve yeniden farksız tertemiz üstünde yemek vb yeme durumu olmadı ve dolayısıyla leke yok.yırtık pırtık değil titiz kullanırım aldığım ürünleri.içinin pedi gayet ortopedik.pierre cardin alacaktım içi bomboş ve sertti bunu görünce pierre den vazgeçtim.incelerseniz mağazada farkedersiniz.kargoda 15 civarı tutar ptt ile.daha önceki msj da belirttiğim gibi bakıcımız batı karadenizden doğu karadenize içi dolu ve bizim oto koltuğundan büyük valizini 14 tl ye yolladığını söyledi.hem uygun hem temiz hem de kaliteli bir koltuk almak isteyen arkadaşlar mutlaka incelesin.

bayramda Ankaraya aile ziyaretine gideceğim.Görüp almak isteyen olursa Dikimevinde olacağım.Kargo ödemeye gerek kalmadan görerek alabilirsiniz

kılıfı çıkabiliyor mu yani yıkanabilir mi?fiyat güzel ama 1-2 ay içinde alabilirim satmazsanız bana ayırır mısınız

Evet kılıf yikaniyor makinede.ic ortopedik minderi de yikaniyor.talep var simdi ama anlasamazsak haber veririm

isteyene kargo sizden 65 isteyene kargo dahil 80 e vereceğim.ihtiyacı olan varsa incelesin.ışık nedeniyle foto çok parlamış isteyene daha fazla foto yollayabilirim.durup duracağına bir bebeğin ihtiyacını görsün.tiny love oyun halısı-lansinoh süt pompası-emzirme önlüğü-oto koltuğu bel destek minderi ürünlerimi sattığım diğer arkadaşlarım gibi alan arkadaş da çok memnun kalacak.

Olabilecek en son fiyatı yapıyorum.Sırf yerim olmadığı için.60 tl ye vereceğim.Daha da indirim istemeyin lütfen arkadaşlar.en dandik markasızları 120 den başlıyor.yarısından bile daha uyguna geliyor benim ürünüm. markasız dandik sert bişey de değil.ortopedik iç minderi de var.alan memnun kalacak kalmazsa aynı gün kargo bedelini ödeyip yollasın parasını iade ederim.

Back