Bebek İkinci El Kanz Kz375 Ana Kucağı&Oto Koltuğu

isteyene PTT kargo ile yollayabilirim fiyatı çok uyguna geliyor diğer kargolara göre bütçenizi yormaz hem

Sifirina o kadar para dokmeyin arkadaslar cok kullanamayacaksınız.urun cok temiz aldiginizda farkedeceksiniz.evde yer yok bosuna durup duracak.pierre cardin alacaktik ilk başta yazili olandan ama ici sert geldi bunun pedi cidden cok rahat.

temiz olduğunu göreceksiniz alınca sırf evde durup durmasın diye satıyorum çevremde bebekli kimse de yok ihtiyacı olan.kaçırmayın derim

Gecen hafta yazmis olsaydin ank daydim elden teslim ederdim.baska ildeyim simdi tatil icin.bayram sonu evime dönüyorum ptt kargoyla olur uygun fiyata kargo istersen canim
Bel destegi de sünger gibi kucultur yollarim

Gecen hafta yazmis olsaydin ank daydim elden teslim ederdim.baska ildeyim simdi tatil icin.bayram sonu evime dönüyorum ptt kargoyla olur uygun fiyata kargo istersen canim
Bel destegi de sünger gibi kucultur yollarim

canım tekrar ankara ya ne zaman geleceksin acelem yok eğergeldiğinde elden alırsam daha iyi olur kargo çok tutuyor çünkü.

canım tekrar ankara ya ne zaman geleceksin acelem yok eğergeldiğinde elden alırsam daha iyi olur kargo çok tutuyor çünkü.

cuma akşamı gelicem annemlere ama dışarı çıkacak vaktim olmayacak ertesi gün erkenden başka bir ile düğünümüz var gideceğim canım.

hala tertemiz durmakta düşünen olursa..sahibini bekliyor gardrobumun üstünde :)

Back