- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Seda2012Emre
-
Kuzum vallaha benim bir bilgim yok bende doğum yapmadim benim çevremde yapanlarda nerde yaptı bilmiyorum inankiKimse yok konuya cevap veren
K KurkmantoluS
-Adel-
Mysonismysun
D Dilos06
O Oha diyorum
EternaaLLove
2019 mutluluk
C CiNNET NUR
H E
Ve aklıma gelmeyen arkadaşlarım,,
Gördüğünüz, duyduğunuz var mıdır bu hastanelerde doğum yapan?
Hepiniz istanbulda değilsiniz ama fikir istiyorum sizlerden..
Evet canım benim normal olacak bir aksilik olmazsaBenim eltimin akrabasi kanunide doğum yaptı sezeryan olacağım düşüncesi ile. Normal doğumu bilemiyorum o yüzden.
Bahçeli evler devlet hastanesi hakkında bilgim yok.
Sizinki normal mi olacak?.
Teşekkür ederim güzelimKuzum vallaha benim bir bilgim yok bende doğum yapmadim benim çevremde yapanlarda nerde yaptı bilmiyorum inanki
Ya konu farkli ama sizin ismi goruncede tarihteki babayii isyani aklima geliyorBenim eltimin akrabasi kanunide doğum yaptı sezeryan olacağım düşüncesi ile. Normal doğumu bilemiyorum o yüzden.
Bahçeli evler devlet hastanesi hakkında bilgim yok.
Sizinki normal mi olacak?.
Evet bir türlü karar veremiyorum sana önceden de dediğim gibi sezaryen den korkuyorum biraz ve mecbur olunmadığı sürece sezaryen istemiyorum.. E özel hastaneler de daha fazla kazanmak ve daha az uğraşmak için sezaryenle yönlendiriyorlar genelde.. Özellere biraz soğudum bu yüzden.. Devlet istiyorum. Bahçelievleri çok beğendim aslında, orda yapmaya karar verdim ama doğumhanesi kapandı şansımaBen gitmedim ama pek olumlu seyler duymadim orasi hakkinda. Baska bi ozel hastaneyi neden dusunmuyosun aylardir netlestirwmedin nerede dogum yapacagini bi kez dha konusmustuk hakknda hayirlisi olur bjran evvel karar vermelisin artik kritik haftalara girmissin
Dediğim gibi normal doğum yapmadığı için personel nasıl davranmış bilmiyorum. GAcaba hastane çalışanlarının tavırları nasıldı
Kötü muameleyle karşı karşıya kaldı mı
Kimi çok güzel yorumlar yapmış kimi çok kötü.
Sizlerin fikirleri önemli benim için
Sadece ameliyata girdi, ertesi günde çıktı hastaneden. O yüzden personel nasıl davranmış bilmiyorum.Evet canım benim normal olacak bir aksilik olmazsa
Çok teşekkür ederim canımDediğim gibi normal doğum yapmadığı için personel nasıl davranmış bilmiyorum. G
Sadece ameliyata girdi, ertesi günde çıktı hastaneden. O yüzden personel nasıl davranmış bilmiyorum.
Sadece uzaklığı dez avantajmış. Temizmis bir de.
Kanunı sultan süleyman hastanesi işyeirme çok yakın oldugu için ilk gebeliğimde oraya gitmiştim ama ben dktorumdan hiç memnun kalmamıştım ve ettafımdanda hiç iyi şeyler duymadım.Kimse yok konuya cevap veren
K KurkmantoluS
-Adel-
Mysonismysun
D Dilos06
O Oha diyorum
EternaaLLove
2019 mutluluk
C CiNNET NUR
H E
Ve aklıma gelmeyen arkadaşlarım,,
Gördüğünüz, duyduğunuz var mıdır bu hastanelerde doğum yapan?
Hepiniz istanbulda değilsiniz ama fikir istiyorum sizlerden..
Farsçada dert dinleyen babacan anlamına geliyor aslında. Ama siz söyleyince baktım. Hakikaten bir babailik'i çağrıştırıyor.Ya konu farkli ama sizin ismi goruncede tarihteki babayii isyani aklima geliyor
Çok teşekkür ederim canım
Yokk ya negatif enerji veriyorsa deģıstir tabi ama sakincasi yok yanlis anlama hep aklima geliyor ister istemez :))Farsçada dert dinleyen babacan anlamına geliyor aslında. Ama siz söyleyince baktım. Hakikaten bir babailik'i çağrıştırıyor.
Başka bir anlamı da yaşlı görmüş geçirmiş. Hemen değiştiriyorum kullanıcı adımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?