• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar Merhaba
Ben 31+3 günlük hamileyim. Önümüzdeki hafta Allah izin verirse hastaneye gidip çalışabilir raporu alıcam ve 5 hafta daha çalışmayı planlıyorum tabi kısmetse.
Hamileliğim boyunca sürekli özel bir hastanede yaptırdım kontrollerimi ancak doğumumu kanuni sultan süleyman hastanesinde yapmayı planlıyorum.
Sebebi ise kadın doğum hastanesi olması, branşlarının bu olması, en önemliside yeni doğan için yogun bakım ve küvez ünitelerinin olması.
Özel hastanede doğum yaparsam sırf para kazanmak adına gereksiz birsürü şey yapmalarından korkuyorum sonuçta neyin ne oldugunu bilmiyoruz gerekli derlerse
mecburen tamam dicez. Örnek verecek olursam şuan gittiğim hastanede arkadaşım doğum yaptı bebeği küveze almamız gerek dediler arkadaşımda tamam alın dedi
10 saat küverde kaldı 12 saat dolmadan çıkardılar. 12 saati geçseydi devlet karşılıyordu ama hastanenin para kazanması için böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar.
Bende daha önce aynı yerde bir operasyon geçirdim. Operasyon öncesi konuşugumuz rakamla sonrası arasında baya bir fark vardı. Bu sebeplerden dolayı korkuyorum.
Artık devlet hastaneleride zaten özel gibi çok temiz, tamam çok ilgili değiller ama olsun o kadar kalabalık normal yani.
Benim size sorak istediğim şu;
Kanuni sultan süleyman devlet hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz....
32. haftada çalışabilir raporumu devlet hastanesinden mi alayım orda doğum yapacağım için yoksa sürekli gittiğim özelden mi alayım bişey farkedermi? ...

Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var.

merhaba,

o hastanede kuzenimin eşi doğum yaptı. çok güzel çok temiz bir hastane ancak şöyle bir durum var. kuzenimin eşi hastaneye acil gitti. bebek az daha anneyi zehirliyordu ve inanır mısın tam 14 saat sunu sancı verdiler, sezeryana almadılar.. ille normal doğum yaptırdılar. istersen bir kez daha düşün orayı

daha iyi değilmi normal doğum için uğraşmaları demek ki para göz değiller sezeryanı hemen basitce kurtulmak ve daha cok para kazanmak için yabıyorlar genede hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

tabiki normal doğum daha iyi o kadar saat suni sancı, eziyet ve tabi risk te vardı. bebek anneyi zehirleyebilirdi. zaten doğuma 20gün felan vardı, riskli olduğu için aldılar hemen..ama tabi herkeste aynı olacak diye bir kaide yok.. çok temiz bir hastane o konuda bişey diyemem.

kızlar ben orada doğum yaptım her şeyi anlatmak isterdim ama anlatmayayım kötülemek gibi olacak.temizlik açısından da sadece dışarıdan temiz görünüyor.ben sancı odasında başkasının kanlı çarşaflarında yattım.kan lekeli bir doğum önlüğü giydirdiler bana.bu kadar söyleyeyim

Ben de o hastaneye kabızlık için eczacı ilaç vermediği için bir akşam ilaç yazdırmaya eşimle gittim. Acilde kadınlara yapılan muameleyi gördükten sonra eşime ölsem de beni buraya getirme demiştim. Acil olmasa zaten gitmezdim ama yine de çok sinirlerim bozuldu. Koskoca acilde bir tane gençten doktor vardı. Hastabakıcıları sanırsınız ki profesör, gelene gidene, yakınını sorana bir azar inanamazsınız. Sanki babasının hayrına bakıyorlar. Artık çok uygun fiyatlara doğum yaptıran özel, orta karar hastaneler var. Ve insan her gün doğurmuyor. Ben sizin yerinizde olsam asla gidip de kendime o muameleyi yaptırmam.

3 aylık hamileyimmm düşmanımı allah düşürmesin nee çekti o pis saygısız insanlarla dolu acil üniteyi doğuma yatan hastaların yanına yakını alınmıyo yapayanlız kalıyosun kanamam var zaten piskolejim allak bullak yaşadığımı bi ben bi allah bilir..

ben de kistlerime baktırmak ve kan testlerimi yaptırmak için gittim, bundan önce burada bir konuya da yazmıştım, aynen söylüyorum, tam bir devlet hastahanesi. bütün olanaklar mevcut, koskocaman bir h.hane ama çalışanlar berbat. ben gittim doktor gelmemişti zaten asistan baktı, bakarken saat 8,30 civarıydı ve ben ilk sıradaydım. gayet lakayt bir tip almış eline ekmeğini, hem onu yiyip hem beni dinliyor. çok sinirlenmiştim. testimi yaptırdım, netten de sonuçlarımı aldım daha da oraya gitmedim, sonuçlarımı başka yere götürüp gösterdim. velhasıl, ben memnun kalmadım. sonuçta bu hassas bir mevzu. kadınlar aşılama için gelmişler, sinirli sinirli konuşuyorlardı onlarla da...

merhaba,

2 hafta önce görümcem orada doğum yaptı (sezeryan) ben de yanında refakatçi kaldım. gördüklerimi anlatayım. hastane yeni, temiz. odalar 2 kişilik. bizim hasta yatağımız bozuktu mesela kalkıp indirilemiyordu. ama yanımızdaki hastanının kumandalıydı. her odada banyo var. refakatçi için tek kişilik bir koltuk var. oda sıcaklığı iyi. hastane yemeği maum çok kötü. çok yoğun bir hastane. belli aralıklarla hemşilere doktor gelip ilgieniyor.bu arada yakında kantin falan yok. bisküvinizi içeceğinizi yanınızda götürün. özellikle refakatçiler için.

doğum katına ziyaretçi alınmıyor diye sürekli bir kavga gürültü var... 2gün kaldık prosedür gereği. doğum katında odalar tek kişilik değil. kadınlar yarı açık yatabiliyor. bu sebepten ziyaretçi alınmıyor. sürekli güvenlikle bir ziyaretçi kavgası. ben refakatçi kartı çıkardım. sorun olmadı giriş çıkışım. ziyaret de öğlen 1 saat izin var. ama gece 2 de bile içeri girmiş insanlar ve peşinden kovalayan güvenlik bağırtıları var. çalışanlar asık yüzlü evet ama günahlarını da almayalım bıkmışlardır belki de...

gene de sağlık açısından ilgi iyi. biraz yoğunluktan problemler var.

Back