Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ..
Evet canım aynı şekilde çatlaklarmış
işin kötüsü sen o çatlaklardan sonra elinde meleğin var benimse sadece deprosyon sonucuydu
dediğim gibi aynı şekilde bendede o şekilde ilerledi çatlak süreci ve kolumun buharda yanması sonucu sarı kantoron yağı önerildi bende sürdüm elimde kalan yağlarıda kolumun iç tarafına sürdüm 10 gün filan yanık tedavi sürecinde ,hem yanığımın izi kalmadı ona sevinirken bir baktım çatlaklarımın görünümünde aşırı azalma vardı
bana mucize gibi bir şey geldi o an ,nasıl sevindim anlatamam
bende heyecan ile devam ettim sürmeye diğer bölgelerimede sürdüm şimdi ben kendimde çatlak filan göremiyorum
damdan düşeni damdan düşen anlar misali bende sizle paylaşmak istedim.
bence denemeni tavsiye ederim inşallah aynı şekilde sizdede sonuç verir
Allah'ın izniyle onlardan da kurtulcaz
canım yorumlar 100ü geçmediği için cevap yazamadım ordan.kahve limona başladımda devam ettiremedim ama ben kışın bikez daha başlamıştım 1ay kadar kullanmıştım ve cidden bi silikleşme olmuştu.sınavlar falan var diye bırakmıştım 1saat sürüyo banyodan çıkmak çünkü. aslında hem bunu yapmak hem bio oili kullanmak lazım. ben bio oilede güvendim nedense. olumsuz yorum yapanlar doğru kullanmıyo bence bisürü ödül almış yağ. bide kahve limon yapmaya başladıktan sonra benlerim çoğalmıştı. belkide cildimi tam temizleyemiyodum o yüzden fazla kaldığı için öyle reaksiyon gösterdi yada tesadüftü bilemeyrum. bi hatun vardı kave limon bio oile başlıycaktı nooldu acep
Cam merhaba...ben bu konuyu henüz gördüm...ben de var beyaz çatlaklar, kalçalarımda hem de sellülitlerle beraber yorumları okudum da sarı kantaron biraz muammaya dönüşmüş:) senin şu kahve-limon ne oranda karıştırılıp ne şekilde sürülüyor...vs. vs. biraz açıklayıcı bilgi verebilir misin? bir de neye iyi geliyor tam olarak? biooil' i de biraz açarmısın lütfen...
bende deniycm ama iyi bir markann yağını almk istyrm biraz sürebilr arastırmam
pazarda köylü pazarcılar geliyor ya onlardan taze kantaron otunu alıp evde zeytinyağına basabilirsin
bu şekilde birkaç litre kantaron yağın olur.biz ailece bunu yıllardır içiyoruz ,saçımıza yaramıza acıyan agrıyan yerimize sürekli kullanıyoruz tamamen bir doğa mucizesi
Yağ fiyatları çok aşırı pahalı olmaz yani bilmem ne marka krem ile bir asla tutulmaz.
ama her gün sürüldüğü için o yağ 3-4 günde bitiyor zaten.
sarı kantoron denedim ben işe yaradı kırmızıyı denediğimde sonuç alamadım