Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya tatlım öncelikle bunu bizlerlere paylaştığın için teşekkür ederim ve gelelim sorularama sen bu yağı sadece günde 15 dk mesaj yaparak mı kullandın ,kullanırken herhangi bir soyulma kızarıklık falan oldu mu ? vede çatlakların ne kadar zaman önce oluşmuştu ?
evet yaaa..bende de var gerçekten geçiriyorsa süper sağol çatlaklara üzülüyordum nasıl geçer diye...bu bilgi çok iyi oldu...
Canım öncelilkle rica ederim dileirm sizinde işinize yarar :)
Evet tatlım 10-15 dk masaj yaptım yada 15 dk üzerine bir şey giymeden durdum ki kıyafet çekmesin yağı. günde en az 2 kere tekrarladım .
Bende herhangi bir ajarjik etki vermedi,soyulma ve kızarıklıkta olmadı
Daha önce yorumlarda da söylediğim gibi bildiğim bile 6 yıldan fazla çatlalarım
Çünkü ik başlarda kafama takmazdım
evet yaaa..bende de var gerçekten geçiriyorsa süper sağol çatlaklara üzülüyordum nasıl geçer diye...bu bilgi çok iyi oldu...
ne kadar a aldın peki netten sitesi çıktı
bnim çtlaklarım 1bucuk sene oldu bck içi kalça yanında deniycem gecer umarımCanım öncelilkle rica ederim dileirm sizinde işinize yarar :)
Evet tatlım 10-15 dk masaj yaptım yada 15 dk üzerine bir şey giymeden durdum ki kıyafet çekmesin yağı. günde en az 2 kere tekrarladım .
Bende herhangi bir ajarjik etki vermedi,soyulma ve kızarıklıkta olmadı
Daha önce yorumlarda da söylediğim gibi bildiğim bile 6 yıldan fazla çatlalarım
Çünkü ik başlarda kafama takmazdım
Kızlar ben 45 kilodan 70 kiloya çıkmıştım ondan dolayı özellikle basen,göğüs ve kollarımın ve bacaklarımın iç taraflarında çatlaklar vardı .. bu çatlaklar mor görüntüdeydi ,gerçekten berbat görünüyordu
kilo verdikten sonra çatlaklar beyaz çizik görüntüsüne döndü
çok rahatsız oluyordum.
yanık için tesadüfen kullandığın sarı Kantoron yağı 1 ay sonunda tamamen diyebileceğim şekilde çatlaklarımı iyileştirdi.
üstelik masajla her gün 15 dk sürdüğüm yağdan dolayı selülütlerimde tamamen geçti diyebilirim :)
kesinlikle tavsiye ederim.
ben bir zararını görmedim. halen haftada 2-3 gün kullanıyorum.
Sarı Kantoron kullanıp memnun kalanlar var mı acaba ?
yüzümdeki kılcal damarlar için at kestannesi yağı kullanıyorum iyi geliyor şuan memnunum iz gibiydi benimki baya şimdi rengi çok açıldı.ve hafifledi gibi.
at kestanesinin kremi de varmış.
hangisi daha etkilidir acaba yağ mı krem mi?
krem de neticede kimyasal karışımlar vardır bence yağın orjinalini bulabilirsen o daha etkili ben netten aldım orjinal oluğunu düşünüyorum ve kullanıyorum
yüzümdeki kılcal damarlar için at kestannesi yağı kullanıyorum iyi geliyor şuan memnunum iz gibiydi benimki baya şimdi rengi çok açıldı.ve hafifledi gibi.
ben yagı aldım markası akzer...gelişme varsa yazarımmm mutlaka yagı kullanan paylaşsınn