Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genel CerrahiKantaron yağı basur ve makat çatlağında nasıl kullanılır?
Merhaba arkadaslar. Basur ve makat catlagim var. Tuvalette kan ve sonrasinda sızı seklinde agrim oluyor. Kronik halde meme de var ufak sisiyor bazen. Kantaron yagini nasil kullanabilirim o bolgeye? Yardım edin psikolojim cok kotu durumda
Kantaron yagininin bir faydasını görmedim. Doktora gittim fito krem ve lacofen denilen kremi verdi. 1 ay sonra kontrol var. Kronik olmuş benimki. Bu kremler hakkında bilgisi olan faydasını gören birileri varsa yorum yaparsa sevinirim
hakkki zeytin yagini 10 gun bir kucuk bez parcasina dokup makata yani catlaga gelicek srkilde koyun ve 10 gun sabahlari dereotu yenilicek.sifslar dilerim.ama hic cikatmayin her wc sonrasi yenileyin
hakkki zeytin yagini 10 gun bir kucuk bez parcasina dokup makata yani catlaga gelicek srkilde koyun ve 10 gun sabahlari dereotu yenilicek.sifslar dilerim.ama hic cikatmayin her wc sonrasi yenileyin