Selam kızlar.
Bende de kansızlık vardı kendimi genelde yorgun, halsiz hissederim. Gecenlerde sıcaklardan tansiyonum düstü ve ben, 1 hafta boyunca hergün tansiyon ölctürdüm tansiyonum 10-6 cıkıyor ister yorgun olayım ister olmayım. Doktora gittim, kansızlıktan olabilecegini söyledi ve tahlil yaptı bakalım artık. Ben baya kilo verdim 6-7 kilo kadar öyle bakınca cirkin bir zayıflıgım yok 43-44 kiloyum bunu herkes söyler. Suan fizigimi cok begeniyorum ve kan hapları kilo aldırır mı diye korkuyorum. :26:
Bir kere kullanmıstım devam edemedim düzenli beslenmedigim icin hatırlıyorum sürekli birseyler yemek istiyordum ya gene öyle olursam?
Teyzemde kullandı 42 kiloydu boyu baya kısadır o kilo almamıstı oooff kilo aldırmayan türü yok mu bu ilacların?
ben kilo almadım vermiştim
Bende yaklasik 4 senedir bu hastaliktan muzdaribim.Basta asiri sac dökülmesi sonra sac derisinde yanma ve agri doktorlar önce sac derisinde mantar var deyip hep yanlis teshis kondu taki birgün bayilana kadar.Önce iyne oldum sikayetlerim bir kac hafta düzeldi sonra yine basladi 2 sene sürekli hap yuttum bu arada bagirsaklarada bakildi birsey cikmadi. Bundan 4 ay önce bütün bu sikayetlerim gecti dr kan deyerlerimin cok güzel oldugunu söyledi ve ilaci birakmamikansızlık sorunu bendede var..
10 yıldan fazladır devam ediyor. kullanmadığım şurup ilaç bitkisel tozlar üzümler pekmezler kalmadı.
benim babam mide kanseri genetik olarak bizlerdede olabilme ihtimali varmış.
geçtiğimiz ay endoskobi oldum ve midemde helicobakteria denilen bir tür bakteri olduğu ortaya çıktı.
sanırım bu bakteri yüzünden midem demir emilimi yapmıyormuş. hemoglobinim sürekli olarak 7 - 7.1 - 7.3 en fazla 7.9 olmuştu. küçük bi operasyonda bile kan vermişlerdi.
neyse, bu bakteri için tedavi oldum daha sonra siyah üzüm çekirdeği tozu(aktarlarda var) ve harnup pekmezini karıştırdım macun şeklinde sabah akşam aç karnına 1 kaşık yiyorum tadı çok güzel. şuan hemoglobin değerim 9.4 ve giderek artıyor inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?