- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
-
Ödem yaptığını duydum bende ins yapmaz ama.mecburen kullanicam duzenli
Umarim ins canım hamileyken çok sistigim için korktm=)Vallahi canım annem de babam da bende kullandık öyle bir sorun yaşamadım. Kişiden kişiye değişiyordur sanırım. Umarım sende de olmaz. :)
Teşekkür ederim canım önerilerin için pekmezi dünden beri kaşık kaşık yiyorum:))Bu arada pekmez ye bol bol ama ev yapımı olmalı. kaadut zamanı geliyor karadut ye bol bol kalsiyum, demir b vitaminleri C vitamini içeriyor tam bir vitamin deposu kendisi :) bahar yorgunluğuna kansızlığa birebir kansızlıkla ilgili sıkıntı çok çektim demir haplarını iç mutlaka ilk günler mide bulantısı yapabiliyor. Demir içeren gıdalar tüket bezeye patates çekirdeksiz kuru üzüm ıspanak tüket bol bol :)
Canım hanileyken benimde oyleydi hiç dökülmüyordu canlanmisti doğum yaptm 3ay sonra bir başladı avuç avuç gitti demir hapi da kullaniyordum üstelik ins.senin dokulmez ama.genelde dokuluyorBen gunde 3 kez demir hapi aliyorum.Gebeligim dolayisi ile degerlerim cok dusunceli doktorum 3 e cikardi.Kilo artisi yapmadi.Kullanmaya basladigimdan beri saclarimda dokulme durdu.Da enerjik biri oldum.Dus sonrasi bile ince disli tarakla 4-5 tel anca dokulur oldu.
Yaa bende demirden dolayi sammistimCanım hanileyken benimde oyleydi hiç dökülmüyordu canlanmisti doğum yaptm 3ay sonra bir başladı avuç avuç gitti demir hapi da kullaniyordum üstelik ins.senin dokulmez ama.genelde dokuluyor
Genelde herkesin dökülüyor canım ama.belkide senin dokulmez hamileyken hormonlar değişiyor ya tırnaklar saçlar süper canlanıyor ama.sonra hepsi gidiyor özellikle saçlar 1yil falan döküldü benim doktora bile gittim yapacak bişey yok doğal bir süreç dedi şimdi yeni yeni saçlarım çıktı resmen yan taraflar açılmıştı bi arkadasiminda aynısı olmuştu şimdi toparliyor yeni yeni malesef her hamilelik saçı ve dişi çk etkiliyorYaa bende demirden dolayi sammistim
umarim dokulmez.dogum.sonrasi
5000 lik fazla değil mi?Ben 5000 lik kullanıyorum bakalım 10 gün falan oldu 3ay kullan.dedi doktor ben kafama göre almıştım devam et. Dedi
5000 lik fazla değil mi?
Fazlası zaten vücuddan atıldığı için boşyere para vermiş oluyorsunuz + sivilcelenme yapabilir, cildinizi bozabilir diye okumuştum. Doktor 5000'lik olduğunu..fazlasinin atıldığını duydum ama sivilceyi duymamistim evet doktora söyledim 5000 lik diye oda Çok güzel devam edin ddi sivilce olmadı smdilik ilerleyen donemlerdemi oluyo ki..?
Faydası oldumu peki benimkinde de 60 tane varBen netten ingilizce bakınca gördüm, hatta video falan vardı. Onların yalancısıyım ya, öyle diyenler var; cildim bozuldu vs diye. Bir bakarsın. Yoksa bende 1000 lik 2 şişe bitirdim ama hiç bir kötü etki görmedim.
Çok emin değilimFaydası oldumu peki benimkinde de 60 tane var
C vitamini vermedi bana doktor zaten çok. Çok düşük değilmiş sınırda dedi bakalım bir bucuk ay sonra gidicem inş dökülme durur
Anladım denerim teşekkürlerC vitaminini yediginiz besinlerden alacaksiniz.
Ornegin ilacla birlikte portakal suyu veya mandalina yiyebilirsiniz.
Daha etkili oluyor demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?