- Konu Sahibi Nazar etme noluur
-
aldırmaz.hemen hissedersiniz.Selam.kk hanımları dün ve bugün doktora gittim saçlarım dökülüyordu 15 gündür ve sonuç kanım düşük çıktı doktor 3kutu demir hapi verdi birde ben ayriyetten biotin hapı kullanıyorum onada devam et dedi benim sorum şu bu demir hapi kilo aldırıyor mu ve etkisini ne zaman görürüm.. şimdiden teşekkür ediyorum
Bende 1,69 um hemen hemen aynıymışız yani hem boy hem kilo ( :Yok düzenli kullanicam zatrn benm boyum 170 hamileyken ck ödem oldu bende 90kusurleri gordm ama.birden gtti 55e düştüm suan 56yim ideal aslnda ama.kilo almak his istemyrum çünkü bunyem musait çabuk alıp çabuk veriyorm
Canım o krampları bende de yapıyorduKilo aldirmayi birak ben kilo veriyordum inanilmaz bir mide bulantisi, kramplar yapiyordu bende. Beni cok kötü vuruyorlardi o yüzden biraktim alternativ bulamadimda.
Bende de bi mide bulantısı var şuanda acaba hap tan mi olduki
Boyayı surmemeye çalışın bence artık ve dıştan bakımlar yapın ben uzun zamandır boyamiyorm uçlarda ombre var kendi saçıma döndüm sayılır beyazlamdgi sürece boyamicam gerçekten mahvedio saci inanın sacimin dibiyle ucu okdr farkliki kendi saçım yumusack parlak boyalı olan yer sertya ben açıcı boya derken perişan ettim saçlarımı zaten incce olan saçlarım daha da berbat hale geldi senin durumun bende de vardı kansızlık ve doğum sonrası dökülme kansızlığı atlattım ama saçımın ocağına incir ağacı diktim bi kez ne dökülmesi durdu ne de şuan ki berbat halinden kurtulabildim anca koyu renk boyayla kapattım
Canım o krampları bende de yapıyordu
sonra forumlarda gezerken gördüm uyguladım
akşam yemeğinden sonra içiyordum hapı
uyurken falan etki ediyordu zaten
o krampları da uyurken hissetmiyorsun :)
istersen bi dene
Kesin kabizlik yapcak bende hamileyken yapmıştı çünkü. ..=))Olabilir cogu insandan bircok yan etkisi olabilir. Mide agrisi, bulantisi, kramp, kabizlik gibi. Bende en son bas dönmesi yapti hepten biraktim. Allah kolaylik versin. Belkide bende asiri bulantisi yapti cünkü midemde hassas artik almadan bulaniyodu midem
Kesin kabizlik yapcak bende hamileyken yapmıştı çünkü. ..=))
benim boyamamak gibi bi lüksüm yok ne yazık ki saçlarımda beyazlar var genetikBoyayı surmemeye çalışın bence artık ve dıştan bakımlar yapın ben uzun zamandır boyamiyorm uçlarda ombre var kendi saçıma döndüm sayılır beyazlamdgi sürece boyamicam gerçekten mahvedio saci inanın sacimin dibiyle ucu okdr farkliki kendi saçım yumusack parlak boyalı olan yer sert
Anladım canım ozaman açıcı kullanmicaksinbenim boyamamak gibi bi lüksüm yok ne yazık ki saçlarımda beyazlar var genetik
Pekmeze bende başladım bugün ben okdar uzun zaman kullancagmi sanmıyorum ama 3kutu verdi sonra bdha vermez gbi buarada aç karnına mi içiliyoBende de kansizlik var cok ilac aldim evet kilo alabilirsin benim kilo alma problemim yoktu yemek yiyor istahim aciliyordu.Bir sure ilac kullandiktan sonra kansizligim orta derecede duzene girince bu sefer dogal yontemlerle dikkat ediyorum 2 yil ilac kullandim 6 yildirda kendim artik profesyonel oldum kansizligim negatiflesince her sabah ac karnina bir fincan pekmez dikerim kafaya düzelir tavsiye ederim hem nereye kadar ilac eger coddi bir ploblem yoksa.üstelik benim vitamin eksikligimde var ikisiyle kendim basediyorum doktora cok gittim en sonunda biri bana kendi doktorun ol sana ilac vermeyecem bunu dogal yontemlerle atlatabilirsin sana bir suru ilac verecegim hepsini iceceksin bazi ilaclarin baska hastalik getirdigini soyledi benimde kulagima kupe oldu walla ağrı kesici bile kullanmam hic allaha sukur.
Sağol canim güçlü olmamız lazım çocuklarımız var çünkü ben gerçekten çok halsizim vücudumda seyirmeler oluyor yorgunluktan bide onun da etkisi var buarada bu hap aç karnına mi alınıyor bilgin varmiBende 1,69 um hemen hemen aynıymışız yani hem boy hem kilo ( :
Bence de sorun edecek bi halin yok ama sıkılaşmak içinse spor yapabilirsin ufak ufak
Kansızlık halsizlik te yapar bu tüm hayatını etkiler yani, iç pekmezini turp gibi olunca evladınla koştura koştura zaten kilo almazsın : )
Geçmiş olsun
Benim drum aç karnına al demişti.Eczacı da aç karnına al kilo almaya başlarsa kahvaltıdan iki saat sonra alirsin demişti. Tabi önce ben eczaciya sormuştum kilo yapar mı diye..:))Sağol canim güçlü olmamız lazım çocuklarımız var çünkü ben gerçekten çok halsizim vücudumda seyirmeler oluyor yorgunluktan bide onun da etkisi var buarada bu hap aç karnına mi alınıyor bilgin varmi
Doktor bana hicbirsey söylemedi bakalım yarın bende aç karnına alayım olmadı kahvaltidan sonra alırım artık teşekkür ederimBenim drum aç karnına al demişti.Eczacı da aç karnına al kilo almaya başlarsa kahvaltıdan iki saat sonra alirsin demişti. Tabi önce ben eczaciya sormuştum kilo yapar mı diye..:))
Pekmeze bende başladım bugün ben okdar uzun zaman kullancagmi sanmıyorum ama 3kutu verdi sonra bdha vermez gbi buarada aç eger pekmezi icmekte zorlaniyorsan icine azicik su katabilirsin.
Benim sanırım çok. Aşırı değil ucundan yakaladk dedi doktor değerin derken anlamadım. ?Anemiyim . .
Yıllardır kan ilacı içiyorum. .
İştahım açık . .
Kanım yükselmiyor. .
Değerini kaç acaba?
Ferritin?
Benim 2 . .
Sınır 12 . .
Doktor nasıl ayakta duruyorsun diyor . .
Sürekli uykum var. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?