- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
-
Biyotin bir haftadır kullanıyorum daha etkisini goremedm doğru kilom 56 buarada azimliyimdir aslında dikkat ederim teşekkür ederimCanım yediklerine dikkat edersen aldırmaZ.biotin çok iyi bir hap ama etkisi iki aydan sonra başlıyor bilgine
bitinin her hangi bi yan etkisini gördün mü canım ya bende kullanmak istiyorum korkuyorum tüylenmedenSelam.kk hanımları dün ve bugün doktora gittim saçlarım dökülüyordu 15 gündür ve sonuç kanım düşük çıktı doktor 3kutu demir hapi verdi birde ben ayriyetten biotin hapı kullanıyorum onada devam et dedi benim sorum şu bu demir hapi kilo aldırıyor mu ve etkisini ne zaman görürüm.. şimdiden teşekkür ediyorum
Dogumdan sonra ben kendimi saldım 56 kiloyum ve hiç dikkat etmiyorum yediklerime haklısınız dikkat etmek gerekir bize bizden fayda var aslindaSağlık daha önemli boş ver kiloyu, kilo için porsiyonunu küçült spor yap yani laçtan kısmaktansa
Ayrıca pekmez ye
Kırmızı pancarı rendele salatalarına at
Kansızlık küçümsenecek bir hastalık değil
Bende kansızım hamileyken doğumum yaklaştığında ilaçlar bile kar etmeyince 10 tane kan iğnesi yedim şifa oldu şükür
Yoksa masada kalırmışım
Pekmezi bende denicem teşekkür ederim aç karnına mi.tok karninami ictinizKansizligim sinirdaydi pekmez yedim bir hafta ve doktor nasıl bu kadar düzeldi ne yaptn böyle diye çok şaşırmıştı ayrıca 1 ay kan hapida kullandım tabi ama pekmezin faydası buyuk gercekten
Bende de bi mide bulantısı var şuanda acaba hap tan mi oldukiKilo aldirmayi birak ben kilo veriyordum inanilmaz bir mide bulantisi, kramplar yapiyordu bende. Beni cok kötü vuruyorlardi o yüzden biraktim alternativ bulamadimda.
Bende doğum öncesi 54 tüm şimdi 57 yim 3 kilo fark edilmiyo bile kiDogumdan sonra ben kendimi saldım 56 kiloyum ve hiç dikkat etmiyorum yediklerime haklısınız dikkat etmek gerekir bize bizden fayda var aslinda
Tüylenme yapmiyoms diye okudum ben ama.blmyrum bir haftadır kullanıyorum daha faydasını goremedm canm ama.doktor 3ay devam et dedi zaten kutuda 60 tane hap var ama.çok faydaliymis saca tırnağa cilde ve hatta sacin geç beyazlamisini bile sagliyormusbitinin her hangi bi yan etkisini gördün mü canım ya bende kullanmak istiyorum korkuyorum tüylenmeden
Kahvaltıda yedim ben kaşıkla falan icemedigim için reçel gbi yedimPekmezi bende denicem teşekkür ederim aç karnına mi.tok karninami ictiniz
Yok düzenli kullanicam zatrn benm boyum 170 hamileyken ck ödem oldu bende 90kusurleri gordm ama.birden gtti 55e düştüm suan 56yim ideal aslnda ama.kilo almak his istemyrum çünkü bunyem musait çabuk alıp çabuk veriyormBende doğum öncesi 54 tüm şimdi 57 yim 3 kilo fark edilmiyo bile ki
Sen daha mı zayıftın ya da boyun mu kısa, kilon iyi bence
Kilolu bile olsan kan ilaçlarını aksatmaman lazım ayrıca
Cok tesekkur ederim baslicam bugn pekmeze zaten sütte icemiyorm hatta yumurtadan tiksindm oğluma devamli köy yumurtası yedirdgm için olduİlaçları ya da pekmezi
Süt ve süt ürünleri ile tüketmeyin yalnız
Birkaç saat aralıklı tüketin ki faydasını görebilesiniz
ya ben açıcı boya derken perişan ettim saçlarımı zaten incce olan saçlarım daha da berbat hale geldi senin durumun bende de vardı kansızlık ve doğum sonrası dökülme kansızlığı atlattım ama saçımın ocağına incir ağacı diktim bi kez ne dökülmesi durdu ne de şuan ki berbat halinden kurtulabildim anca koyu renk boyayla kapattımTüylenme yapmiyoms diye okudum ben ama.blmyrum bir haftadır kullanıyorum daha faydasını goremedm canm ama.doktor 3ay devam et dedi zaten kutuda 60 tane hap var ama.çok faydaliymis saca tırnağa cilde ve hatta sacin geç beyazlamisini bile sagliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?