Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kansermiyim

serçekonxsximento

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
1
0
42
Merhabalar ben aranızda yeniyim ve benim bir derdim var sizinle paylaşmak istedim yaklaşık 10 gün kadar önce göğüslerim sızlamaya başladı aynı ergenlik göneminde yeni çıkan göğüs sızlaması gibi elimi süremiyordum ağrıdan çok acıyodu derken bir gün işten geldim tam soyunurken göğsümü kontrol ettim yumurta büyklüğünde bir sertlik vardı elliyince daha çok acıyodu o an baya korktum doktora gitmek istiyorum fakat işyerinden izin alamıyorum bu konuda bilgisi olan varmı?

göğüsde her çıkan kistler kanser belirtisi deyildir canım ben daha iki önce gittim utlrasonla baktılar temiz çıktı sen yinede ihmal etme git:1hug:

ne demek izin vermeleri gerekiyor...
sen ne yap ne et git doktora...
hem hemen neden en kötüsünü düsünüyorsun...
aklina getirme böyle seyleri...

Her eline gelen kitle kanser değildir bi kere canım hemen kötü düşünme.Ama ihmal etme muhakkak bi doktora görün

canım hemen zaman kaybetmeden biran önce git.
sağlığından önemli ne varki şu hayatta.göğüsten çıkan her kist kötü huylu değil ama buna güvenerekte ihmal etmemek gerek.iyi haberlerini bekliyoruz.

burda sana kimse kansersin yada deilsin diyemez ki?! ihmal etmeye gelmez bişey bu tabiki izin alıp gitmelisin . içini rahatlatırmı bilmiyorum ama göğüs kanserinde kitlenin ağrı yapmadığını okumuştum.en kısa zamanda gitmelisin doktora.

merhaba ben de aynı sorunu geçen aylarda yaşamıştım agrıyordu ve bir kitle vardı elime gelen hemen doktora gittim ultrason filan çekildi yag bezesi çıktı sonra yavaş yavaş geçti sende korkma ama doktora git inşallah seninki de yağ bezesidir

adet dönemine yakın zamanlardaysanız bu çok çok normal birşey.bende genelde olur. ayrıca Allah korusun şüphe etttiğiniz türde kitleler ağrı yapmaz.tabi her kitle de kanser belirtisi değil.genelde doktorlar ve bilen insanlar " ağrı yoksa kork " derler. tabi sizin bir uzmana görünmenizde herşekilde fayda var.biz sadece bildiğimiz kadrını burada paylaşıyoruz ama bence kendinize çok sıkıntı etmeden doktora bi görünün,içiniz rahatlar.geçmiş olsun...

Arkadaşların da dediği gibi ağrılı kitlelerin iyi huylu olma olasılığı çok yüksek.
Hemen doktora görünüp kuşkulardan kurtulmalısın canım.
Geçmiş olsun.

canım korkma çünkü birsey çıkmayacak geçenler mamografi çekıyordum hastanın göğsünün bir yerinde inanılmaz kızarıklık ve şişlik vardı dedim bu kitle bayada büyüktü.mamografisi tertemız çıktı usg çektık oda temiz.hastamız dokunamıyorum ciğer gibi yanıyor diyorduçom üzüldüm hatta ama filmlerini görünce rahatladık ilaç kullandı.bir hafta boyunca hep takıp edildi büyüyor mu dıye ama aksine geriledi ve kayboldu.merak etme hersey yoluna girecektır.bir ornekle anlatıp içini rahatlatmak ,istedim çok geçmiş olsun..

cnm hemen doktora gitmelisin gerekirse doğruyu söyle git senin sağlığından kıymetli ne olabilirki..
umarım kötü birşey yoktur allah şifa versin

belkı fibrokistin vardır ve büyümüştür alınması gerekebilir patolojiye gider.ona göre sonuç bellı olur.bir genel cerrahiye görünün.

doktora gitmek için kimseden izin almak zorunda değilsiniz,
nebiçim insanlar var bu dünyada anlamıyorum
nasıl izin vermezler
belki küçük bir yağ bezesi olabilir korkmayın
ama önleminizi alın
çok geçmiş olsun

selamlar

is yeriniz nasil izin vermez anlayamadim..
bende dus alirken sag gogsumde kis buldum cok korktum dustan cikar cikmaz internet basinda arastirmaya basladim.. ertesi gunu is yerinden izin alip ev doktoruna gittim.. hemen hastaneye dedi doktorum kendisi telefon edip mamografi icin randevu aldi.. yarin saat birde mamografiye gidecegim insallah iyi bir sonucla evime donerim.. ne oldugunu bilmemek cok yipratiyor insani ne oldugunu bilsen ona gore dusunursun ama ne oldugunu bilmedigin icin en kotusu geliyor insanin aklina..

Allah herkeze acil sifalar versin Amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…