- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Üç ay önce yaptım.. 6 ayda bir yapılıyor demişti İbrahim Saraçoğlu .. Üç ay sonra yaparım inşaallahidrar yollarını üşüttün muhatemelen bi soğan suyu dene bakalım.
Bildiğim bir alarjim yokAlerjin falan varmı peki bildigin? Monositler ozamanda yükselme gösterebilir. Degerlerin cok yüksek degiller.
Ne bileyim bacım yaŞu nette okudunuz herşeye inanmayın oyle olsa şimdiye ölmüştük
Değerlendirmedim ki.. Merak ettim sadeceInternetten kendinize tehşis koymayin. Tip fakultesi okuyan insanlar bosuna okumadilar o kadar yil. Internetten bakip tehşis konulmaz. bu kadar kolay degil.
Doktora gidin degerlendirsin sonucunuzu.
İnşaallah Can'ımCanm zaten senin değerlerin referans değeri içinde. Bence evham yapma . Bekle bakalım hayırlısı olsun pzt güzel haberlerle döneceksin inşallah
Tamam Can'ım.. Teşekkürler ilginiz içinHayır tahlillerinde bir şey yok.
Anlamlı değil o değerler fazla.
Bişey olmaz netten de araştırma.
Öyle tabii de insan evhamlı oluncaAyyy görünce bende tavan yapmış galiba değerleri dedim ayol çok buyutcek birşey yok bu testlerde hafif bir enfeksiyon olabilir kanda çok az bir artış var büyütme zaten doktorunda söyler aynini ayrıca lütfen su hastalıklara internetten bakmayın orda bir sivilce bile çıksa cilt kanseri yazıyor böyle olsa dünyada insan kalmazdi
Tamam Can'ımCanim internete itibar etme.
Internetteki bilgilere bakarsak hepimizin muhim bir hasaigi var.
Saclarim dokuluyor kalp yetmezligi bile yapti internetteki bilgiler beni.
Doktora dedigimde güldü. Adam neredeyse kahkaha atacakti.
Korkma icini ferah tut.
Doktorla konusmadan kendini uzme
Icin ferah olsun. Test sonuclarini nereden aldin?Tamam Can'ım
Pazartesi bakalım ne der.. Hayırlar çıksın inşaallah..
Teşekkürler
Can'ım netten sistemden baktım dr un gördüğünü sanmıyorum çok aşırı yoğun bir dr...Icin ferah olsun. Test sonuclarini nereden aldin?
Birde test sonuclari ciktiginda ciddi birsey oldugunda doktorlar randavu beklemez, gidip tahlilini almayi beklemez acil cagirirlardi zaten.
Öyle tabii.. Ama insan endişeleniyorher seyı netten yorumlasaydık şuan yaşamıyorduk :=)
Can'ım netten sistemden baktım dr un gördüğünü sanmıyorum çok aşırı yoğun bir dr...
Yok Can'ım verdikleri fişin altında yazıyor şifre.. Netten hastanenin sayfasına gir çıkıyor zaten ..Korkma. Birde netten tahlil sonuclarina nasil bakılıyor?
Hastaneden sifre falanmi almak gerekiyormus?
Devlet hastanesinden ayri ozel hastanelerden ayrimi sifreleri almak gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?