Kansermiyim:( test sonuçlarından anlayanlar...bakabilir mi?

Internetten kendinize tehşis koymayin. Tip fakultesi okuyan insanlar bosuna okumadilar o kadar yil. Internetten bakip tehşis konulmaz. bu kadar kolay degil.

Doktora gidin degerlendirsin sonucunuzu.

Internetten kendinize tehşis koymayin. Tip fakultesi okuyan insanlar bosuna okumadilar o kadar yil. Internetten bakip tehşis konulmaz. bu kadar kolay degil.

Doktora gidin degerlendirsin sonucunuzu.
Değerlendirmedim ki.. Merak ettim sadece
İlginiz için teşekkürler inşaallah bir sorun yoktur..
Pazartesi gideceğim inşaallah

Ayyy görünce bende tavan yapmış galiba değerleri dedim ayol çok buyutcek birşey yok bu testlerde hafif bir enfeksiyon olabilir kanda çok az bir artış var büyütme zaten doktorunda söyler aynini ayrıca lütfen su hastalıklara internetten bakmayın orda bir sivilce bile çıksa cilt kanseri yazıyor böyle olsa dünyada insan kalmazdi

Öyle tabii de insan evhamlı olunca
Rabbimden hepsi.. İnşaallah öyle basit birşeydir
Teşekkür ederim yorum için

Canim internete itibar etme.

Internetteki bilgilere bakarsak hepimizin muhim bir hasaigi var.
Saclarim dokuluyor kalp yetmezligi bile yapti internetteki bilgiler beni.
Doktora dedigimde güldü. Adam neredeyse kahkaha atacakti.
Korkma icini ferah tut.
Doktorla konusmadan kendini uzme

Tamam Can'ım
Pazartesi bakalım ne der.. Hayırlar çıksın inşaallah..
Teşekkürler

Başlığı görünce korktum canım ya icim urperdi birden netten bakarak varma böyle bir dusunceye bitanem at bunu kafandan degerlerden anlamam pek ama hanimlar söylemiş birsey yok cok sukur ve sinirin azick üstünde baska sebeptendir o canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…