- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Pazartesi gideceğim inşaallah.. Bebek isterken bide böyle bişey çıkarsa Allahım sen koru düşünemiyorum bile...Sınırdan biraz yüksek sadece hemen evham yapmayın. Doktora göstermediniz mi burda kimse bunu doğru yorumlayamaz.
tam kan sayimi mi yaptirdiniz. sadece bu degerlere bakarak kanser teshisi konulamaz özel testleri var . bu degerler ufak bi enfeksiyon yüzünden bile yükselir kac yasindasinizEki Görüntüle 1868161 Bakarmısınız kızlar..
23tam kan sayimi mi yaptirdiniz. sadece bu degerlere bakarak kanser teshisi konulamaz özel testleri var . bu degerler ufak bi enfeksiyon yüzünden bile yükselir kac yasindasiniz
Ay inşaallah Can'ım yaa.. Ben ölmekten falan korkmuyorum da eşim için üzüldüm..Kendine gel hemen panik yapma
ben hamileyken bir test yaptılar sonuçlar bi garip çıktı eşim internetten araştırma o da beni kanser sanmış. Saatlerce Ağlamış zirlamis sonra doktoruma ulaşmış doktor alakası yok diyince kendine kızmış :) seninki de böyle bir şey bence
Koydum Can'ım..Tam testi koyar mısın?
Gösterdiğin değerler anlamlı değil.
Muhtemelen sadece enfeksiyon vs.
Lösemi filan demek için çok aşırı artış lazım zaten lösemi tanısı da sadece kan testiyle konulmaz ileri tetkik lazım.
PCO var bende ondan kaynaklı olabilir mi?Tahlilinde bişey yok, anlamlı değil.
Hafif enfeksiyon vardır muhtemelen.
Prof. Dr. Google ye danıştım oda bunu söylediBu fikre nerden vardın çok ilginçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?