Kansermiyim:( test sonuçlarından anlayanlar...bakabilir mi?

mucizelerbenibulur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
5.762
9.233
248
kızlaf hormon testi yaptırdım bu değerler yüksek çıktı biraz araştırdım kanserle savaşta böyle çıkarmış ya aranızda anlayan varmı? PCO luyum ondan olabilirmi?? Allahım sen koru..

Sınırdan biraz yüksek sadece hemen evham yapmayın. Doktora göstermediniz mi burda kimse bunu doğru yorumlayamaz.
Pazartesi gideceğim inşaallah.. Bebek isterken bide böyle bişey çıkarsa Allahım sen koru düşünemiyorum bile...
Ne bileyim o zamana kadar fikri olan bilen anlayan varsa cevaplar diye paylaşmak istedim.. Teşekkürler cevabınız için

Tam testi koyar mısın?
Gösterdiğin değerler anlamlı değil.
Muhtemelen sadece enfeksiyon vs.
Lösemi filan demek için çok aşırı artış lazım zaten lösemi tanısı da sadece kan testiyle konulmaz ileri tetkik lazım.

Kendine gel hemen panik yapma
ben hamileyken bir test yaptılar sonuçlar bi garip çıktı eşim internetten araştırma o da beni kanser sanmış. Saatlerce Ağlamış zirlamis sonra doktoruma ulaşmış doktor alakası yok diyince kendine kızmış :) seninki de böyle bir şey bence

Ay inşaallah Can'ım yaa.. Ben ölmekten falan korkmuyorum da eşim için üzüldüm..
Ay ne bileyim gerçekten bişey yoktur belkide

Koydum Can'ım..
Bak bakalım ne dersin
Bebek için gittik neyle geldik ya .. Eşime söylemedim duysa benden de pirpirşkli o ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…